Ο Αντωνιάδης ο σέντερ μπακ

Δυστυχώς βρίσκεται εδώ και μήνες δικαιολογημένα στο μάτι του κύκλωνα από σχετικούς και άσχετους αφού η παρουσία του ως ακραίος αμυντικός κρίνεται ως προβληματική. Ο λόγος για τον Αντωνιάδη ο οποίος αν και βρέθηκε στον πάτο όσον αφορά την αγωνιστική και όχι μόνο παρουσία του πριν δυο εβδομάδες, φαίνεται να αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του!

Ο Κετσπάγια επιμένει σε αυτόν όχι όμως χρησιμοποιώντας τον στο αριστερό άκρο κάτι που δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο και με την όλη του παρουσία. Ο προπονητής μας έχοντας ξεμείνει από κεντρικούς αμυντικούς λόγω των τραυματισμών των Αστίθ και Καρλάο αλλά και της ημιλύσης του Αρτύματα αναγκάστηκε να επιστρατεύσει στους δυο τελευταίους αγώνες τον Αντωνιάδη.

Αν και δεν ήταν αγώνες μεγάλων απαιτήσεων ο Αντωνιάδης ανταποκρίθηκε στον μέγιστο δυνατό βαθμό στέλνοντας τα πιο αισιόδοξα μηνύματα.

Κάπου εδώ πρέπει να πάρουμε το χρόνο πίσω και να θυμίσουμε ότι ο Αντωνιάδης κλήθηκε προς διετίας να γίνει αριστερό μπακ από τον Δώνη όταν ο τότε προπονητής μας κατάλαβε ότι ο Καπράλ ήταν πατάτα. Ο φιλότιμος και εργατικός Αντωνιάδης προσπάθησε να ανταποκριθεί και σε κάποιους αγώνες τα κατάφερε πολύ καλά. Καθόλου τυχαία ήταν οι αγώνες οπόυ ήταν αυστηρά επικεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής και μέσα από τα όσα είδαμε επιβεβαιώνεται και η άποψη του Γιοβάνοβιτς ότι ο Αντωνιάδης είναι πρώτα από όλα ένας κεντρικός αμυντικός…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!