Ο ΑΠΟΕΛ εισάγει άμεσα την κάρτα φιλάθλου

Οι αποφάσεις της εταιρείας ΑΠΟΕΛ έγιναν δεκτές με ικανοποίηση από τους οπαδούς μας οι οποίοι ζητούν επικτακτικά άμεσα μέτρα για να απαλλαγεί η ομάδα από το καρκίνωμα των λίγων. Η αλήθεια όμως είναι ότι μέσα από τις πρώτες αντιδράσεις προκύπτει και η δίψα όλων για ακόμα πιο δραστικά μέτρα αφού υπάρχει το άγχος ότι τα αποβράσματα θα βρουν τρόπο να ζημιώσουν την ομάδα.

Η πραγματικότητα είναι ότι σε πρώτη φάση η διοίκηση Πετρίδη έκανε ένα μεγάλο και καθοριστικό βήμα αφού με την εξαγγελία για άμεση και πλήρη εφαρμογή του λεγόμενου loyalty system ουσιαστικά εισάγει την κάρτα φιλάθλου. Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται η πρώτη ομάδα που υλοποιεί την ταυτοποίηση όσων οπαδών της θα πηγαίνουν στο γήπεδο, ελπίζοντας ότι αυτο σε συνάρτηση με το έργο που θα επιτελούν οι λεγόμενοι stewards θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο να περιοριστούν στο ελάχιστο και ιδανικά να εξαληφθούν οι οποιεσδήποτε πράξεις που ζημιώνουν τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που οι οργανωμένοι θεωρούν φακέλωμα γίνεται πράξη όχι από την πολιτεία η οποία θα ακολουθήσει αλλά από τον ίδιο τον ΑΠΟΕΛ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι διάφοροι συνδέσμου θα έχουν το θράσος να εναντιωθούν της απόφασης. Θα πρόκειται για θράσος γιατί έχεο αποδειχτεί περίτρανα ότι τα τελευταία χρόνια οι οργανωμένοι δεν μπορούν ή και δεν θέλουν να ελέγξουν τις αντι ΑΠΟΕΛ συμπεριφορές των μελών τους.

Επειδή ζούμε σε μια χώρα όπου τα οποιαδήποτε μέτρα και νόμοι σπάνια εφαρμόζονται αποτελεσματικά και στην ολότητα τους θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα συγκεκριμένα.

Είναι δεδομένο όμως ότι τυχόν αποτυχία στην εφαρμογή τους θα έχει καταστροφικές συνέπειες για τον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!