Ο ΑΠΟΕΛ μικραίνει…

Είναι  πολλές και οδυνηρές οι αγωνιστικές και οικονομικές επιπτώσεις που συνεχίζουν να έχουν αντίκτυπο στον φετινό ΑΠΟΕΛ. Και ο τελευταίος οπαδός μας αντιλαμβάνεται παρακολουθώντας την ομάδα μας να αγωνίζεται ότι αυτό που βλέπει δεν θυμίζει σε τίποτε την ομάδα που απέκτησε ένα ευρωπαϊκό πρεστίζ με τα αποτελέσματα των τελευταίων χρόνων. 

Περιμένουμε με αγωνία κάθε αγώνα, την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να αντιστρέψει επιτέλους αυτή την αγωνιστική του κατάντια και θα βάλει φρένο στην κατρακύλα που στιγματίζει το όνομα της ομάδας μας στην Ευρώπη.  Οι εμφανίσεις και όχι τα αποτελέσματα είναι που οξύνουν το πρόβλημα. Ο κόσμος έχει κρίση και μπορεί να αξιολογήσει την προσπαθεί. Έμαθε να χάνει αλλά όχι αμαχητί. Έμαθε να σέβεται αντιπάλους αλλά όχι να τους φοβάται. Έμαθε να αγωνίζεται και βλέπει τους άλλους στα ίσα αλλά όχι αφ’υψηλου. 

Όσο αυτή η ανάκαμψη δεν έρχεται τόσο πιο πολύ θα διογκώνεται το πρόβλημα. Η ομάδα μας μικραίνει.. Φέτος ο ΑΠΟΕΛ μέρα με την μέρα υποβαθμίζει μόνος του το όνομα που έχτισε στην Ευρώπη και συνεχίζει να υποβιβάζει την αγωνιστική του ταυτότητα στις αντιλήψεις των οπαδών και αντιπάλων του. 

Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα που πρέπει να γίνει αντιληπτή και στη διοίκηση Πετρίδη έτσι ώστε να μην εκλαμβάνει ως μηδενισμό τις αντιδράσεις του κόσμου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!