Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τον τρόπο

Το σερί καλά κρατεί και η νέα νίκη ήρθε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα μας αφού ήρθε μετά που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ο ΑΠΟΕΛ πλέον βρίσκει τον τρόπο να αντεπεξέρχεται σε όλων των ειδών τις δυσκολίες γεγονός που παίζει καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση του +3 από την ΑΕΚ. Μέχρι τον Ιανουάριο η ομάδα σε αγώνες όπως αυτόν με την Ομόνοια έχανε βαθμούς αφού δεν μπορούσε να αντιδράσει σωστά.

Χτες είδαμε τους παίκτες του Κετσπάγια να αντιδρούν ιδανικά με το που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ενώ μέχρι εκείνο το σημείο ήμασταν καλύτεροι αλλά και επιπόλαιοι το 0-1 έφερε την ανασύνταξη και την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε και ο αγώνας έδειχνε να οδηγείται στην ισοπαλία. Οι αλλαγές όμως του Κετσπάγια βοήθησαν και σε συνδυασμό με την καταλυτική παρουσία του Ντε Βινσέτι ήρθε το χρυσό γκολ.

Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που δείχνει ότι η ομάδα έχει το βάθος για να διαχειρίζεται τις δυσκολίες που προκύπτουν. Μας λείπει αφάνταστα η εκτελεστική δεινότητα του Καβενάγκι αλλά προκύπτουν οι λύσεις σχεδόν από όλους τους υπόλοιπους. Εκεί που η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά ο ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι έχει το κάτι παραπάνω που του επιτρέπει να παίρνει το ζητούμενο.

Εν το μεταξύ η νέα πρόκληση είναι και αυτή με τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Νίκη μεσα στο σπίτι της ΑΕΚ ισοδυναμεί με μισό πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!