Ο αρχιτέκτονας

Ο Κρίστιανσεν γράφει τη δική του ιστορία στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Μετά τον αγώνα είχε πολλά να πει…

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο υποφέραμε αλλά οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό και ιστορικό για το ομάδα. Ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν χρειάστηκε ν’ αγωνιστούμε με ποδοσφαιριστή λιγότερο»

Σε ερώτηση που οφείλεται το εκρηκτικό β’ μέρος είπε: «Η εικόνα σε σχέση με τον αγώνα στο Μπιλμπάο είναι ότι ήμασταν πολύ διαφορετικοί. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας, είχαμε μεγαλύτερη κατοχή. Θέλαμε να κυνηγήσουμε όλες τις δεύτερες μπάλες και να βγούμε στην πλάτη της άμυνας. Καταφέραμε να σκοράρουμε και στο τέλος να το διαχειριστούμε».

Αν είπε κάτι συγκεκριμένο στους παίχτες του στο β’ μέρος: «Σίγουρα τα καλά και τα κακά που έπρεπε να ακούσουν. Από κει και πέρα να πιστεύουμε και να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας γιατί για να ονειρευόμαστε θα έπρεπε να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Αν έχει κάποια προτίμηση για την κλήρωση: «Όχι, όχι… Βλέπω μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης σημαντικό παιχνίδι της Δευτέρας».

Αν είναι εύκολο να προσγειωθεί μετά από μια τέτοια επιτυχία στην κυπριακή πραγματικότητα: «Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε στη Λεμεσό ένα καλό αποτέλεσμα. Μια ενδεχόμενη νίκη στη Λεμεσό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!