Ο Αρτυματάς στέλνει μηνύματα

Η κλήση του Αρτυματά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και οι δυο αγώνες που έπαιξε βασικός ίσως αποτελέσουν την καλύτερη αφορμή για να επαναπροσδιορίσει κάποια πράγματα ο Μπαλταζάρ.

Ασφαλώς και δεν περιμένουμε να δούμε τον παίκτη να εξελίσσεται σε βασικό αλλά το ζητούμενο είναι να μην χαθεί κάτι που φαίνεται ότι είναι σοβαρό ενδεχόμενο. Ο Αρτυματάς επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ μετά από ένα χρόνο με τη προσδοκία ότι θα μπορούσε να στεριώσει κάτι που προϋποθέτει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Οι πρώτοι τρεις μήνες έστειλαν τα πιο αποθαρρυντικά μηνύματα με τον Μπαλταζάρ να του δίνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και στη συνέχεια να κινείται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Η απόκτηση του Γκέντσογλού προ μηνός αλλά και του Κασίνι στην πορεία ήταν επίσης δυο κινήσεις που έδειξαν εμμέσως πλην σαφώς ότι η τεχνική ηγεσία αναζητά άλλες λύσεις όσον αφορά μεσοαμυντικούς.

Το αν η παρουσία του Αρτυματά με την Κύπρο και τα όσα δείχνει ο Γκέντσογλου ο οποίος παίρνει απλόχερα χρόνο συμμετοχής μπορέσουν να ανατρέψουν τα μέχρι σήμερα δεδομένα θα το δείξει ο χρόνος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!