Ο Μπέιν για Μιλάνοφ και βελτίωση

Την εκτίμηση ότι ο Μιλάνοφ θα είναι στο αρχικό σχήμα στον αυριανό αγώνα έκανε σήμερα ο προπονητής μας μιλώντας στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο Μπέιν είπε ότι ξέρει τα πάντα για τη Βιτορούλ και πως χωρίς φόβο και με την απαιτούμενη βελτίωση θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Οι σχετικές δηλώσεις…

Έχω παρακολουθήσει 2 αγώνες, ξέρω τα πάντα για την Βιτορούλ, την ιστορία της αλλά και τον ιδιοκτήτη της. Έχω μεγάλο σεβασμό στον Χάτζι γι΄αυτό που πέτυχε. Ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε εδώ που είναι. Ξέρω την ποιότητα των ποδοσφαιριστών της. Μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, προσμονούμε να την αντιμετωπίσουμε”.

Για την εμπειρία των δυο ομάδων, έχει πλεονέκτημα το ΑΠΟΕΛ;

“Αν κοιτάξεις την ιστορία, είμαστε ομάδα με μεγαλυτερη εμπειρία. Στην ευρώπη όμως αυτό δεν μετράει, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Αυτή την εμπειρία θα πρέπει να την δείξουμε στο γήπεδο. Έχω αναφέρει στους ποδοσφαιριστές μου πως είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα”.

Πόσο πιο βελτιωμένο θα δούμε το ΑΠΟΕΛ;

“Δεν έχουμε φόβο, βλέπω την ομάδα μου να προοδεύει κάθε προπόνηση. Παίξαμε για 60 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, περιμένω να δω το ΑΠΟΕΛ να είναι καλύτερο σε όλο το 90λεπτο. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε την Βιτορούλ και θέλω να το δω αύριο”

Προβλήματα τραυματισμών;

“Μόνο ο Ποτέ δεν είναι στη διάθεση μου”. Αυτή τη στιγμή μιλάω για τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου. Οι τραυματίες θα αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες”.

Για τον Μιλάνοφ…
“Ο Μιλάνοφ έβγαλε κανονικά την χθεσινή προπόνηση που ήταν δυνατή, είναι χαμογελαστός από το πρωί και θα προπονηθεί και σήμερα”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!