Ο Μπέιν μας τρολάρει!

Ο λαλίστατος Μάριο Μπειν πήρε σβάρνα τα μεσα ενημέρωσης στην Ολλανδία και σχολιάζει τη σύντομη εμπειρία του στον ΑΠΟΕΛ. Στις πιο ενδιαφέρουσες δηλώσεις του περιγράφει τη σύντομη συνάντηση που είχε με τον Πρόδρομο Πετρίδη το πρωί της Παρασκευής στην οποία του ανακοινώθηκε η απόλυση του.

Η βασική δικαιολογία για την απόλυση σύμφωνα με τον Ολλανδό ήταν ότι οι οπαδοί ήταν δυσαρεστημένοι με την εικόνα της ομάδας.

Δεν παρέλειψε επίσης να μας τρολάρει λέγοντας ότι θα έχει το καλύτερο μισθό που πληρώθηκε ποτέ για τρία παιχνίδια, εννοώντας ότι η αποζημίωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη λόγω της πρόωρης διακοπής του συμβόλαιου.

Αναλυτικά οι ατάκες που ξεχωρίζουν:

”Έχω μείνει άφωνος. Αν πας σε αυτή τη χώρα, ξέρεις ότι κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά δεν το προέβλεψα σχολίασε αρχικά και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο ραντεβού με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη.

Όταν με κάλεσε στο γραφείο του σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ομάδας νόμισα ότι θα ήθελε να μου δώσει εντολές για το πώς να στήνω την ομάδα, κάτι που σαφώς δεν θα δεχόμουνα. Αλλά μου είπε να σταματήσω ότι κάνω γιατί απολύομαι.. Τον ρώτησα τι εννοεί όταν λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Η απάντηση του ήταν ότι οι οπαδοί είναι δυσαρεστημένοι και έπρεπε να λάβει δράση. Εγώ του είπα τότε… Αν συμπεριφέρεσαι τόσο συναισθηματικά, θα μαζέψω τις βαλίτσες μου και θα φύγω”.

Σε ερώτηση αν παίζει ρόλο ότι κάθισε μόνο τρία παιχνίδια  είπε με χιούμορ: ”Ναι, χαχα, θα έχω τον καλύτερο μισθό που έχω πληρωθεί ποτέ»!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X