Ο διαφορετικός Πάβλοβιτς

Η ανάγκη για έναν επιθετικό διαφορετικού στυλ από τους Μπέζιακ και Χελένιους ήταν αυτό που οδήγησε στην απόκτηση του Πάβλοβιτς, σύμφωνα με τον Πετεβίνο. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας μας μίλησε για την τελευταία προσθήκη καθώς και για διάφορα άλλα θέματα, επιβεβαιώνοντας και την προηγούμενη αναφορά μας για πιθανή μετάβαση του προέδρου στην Αυστρία.

Οι σχετικές δηλώσεις:

Τι γίνεται στο ΑΠΟΕΛ και πλησιάζοντας σιγά, σιγά στις πρώτες επίσημε υποχρεώσεις; «Γι’ αυτό τον στόχο προετοιμαζόμαστε και αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό μας αλλά και η δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι και το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι την Δευτέρα θα γνωρίζουμε πότε θα αγωνιστούμε. Ο επαναληπτικός έχει ήδη καθοριστεί στις 30 Ιουλίου».

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας: «Σε ότι αφορά στα της ομάδας, μετά και την προσθήκη του Πάβλοβιτς που θα πάει μάλλον αύριο στην Αυστρία, συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία. Μπαίνουμε σε μια εβδομάδα αντίστροφης μέτρησης όσον αφορά το βασικό στάδιο καθώς η ομάδα θα επιστρέψει στις 12 Ιουλίου στην βάση της. Την Τρίτη και την Πέμπτη θα γίνουν δύο φιλικά με Ριέκα και Σαχτάρ».

Θα πάει και ο πρόεδρος στην Αυστρία;
 «Ο πρόεδρος θα δει από Δευτέρας αν θα πάει στην Αυστρία, δεν έχουν κλείσει εισιτήρια για την ώρα. Η ουσία είναι τι γίνεται στην Αυστρία και όχι ποιος θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Θα πάμε να δούμε και τους αντιπάλους στις αναμετρήσεις του α΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ».

Τι μπορούμε να πούμε περισσότερο για τον Πάβλοβιτς; «Το σκεπτικό της απόκτησης του είναι ότι είναι διαφορετικός επιθετικός από αυτούς που έχουμε στο ρόστερ. Μπορεί να αγωνίζεται σαν δεύτερος επιθετικός και όχι μόνο στην κορυφή. Ψάχναμε έναν ποδοσφαιριστή για να κατεβάζει μπάλες και να μοιράζει παιχνίδι. Παίζει και στην 2άδα και στην 3άδα και έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Χαλένιους».

Για τις περιπτώσεις Γκέντσογλου, Ζαχίντ και Αρτυματά; «Για τον Γκέντσογλου δεν υπήρξε οτιδήποτε. Σε σχέση με τις άλλες δυο περιπτώσεις, για τον Αρτυματά υπάρχει η πρόταση της Ανόρθωσης που δεν συνάδει με τα θέλω του ΑΠΟΕΛ, ενώ για τον Ζαχίντ έγιναν κάποιες επαφές με τον Παναθηναϊκό σε φιλολογικό επίπεδο, γνωρίζουν τι θέλει το ΑΠΟΕΛ και το πράγμα έμεινε ως εκεί».

Είναι χαώδης η διαφορά με την Ανόρθωση στο οικονομικό για τον Αρτυματά; «Χαώδης δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω αλλά όσο υπάρχει διαφορά δεν μπορεί να υπάρξει κατάληξη. Πιθανόν να γίνει κάτι, πιθανόν και όχι».

Για την πορεία των διαρκείας σε συνάρτηση με την κάρτα φιλάθλου: «Είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι η κάρτα φιλάθλου επηρεάζει την παρουσία του κόσμου. Δεν ξεπεράσαμε τις 4 χιλιάδες ακόμα. Υπήρξε μια συμφωνία με πρωτοβουλία της ΚΟΠ η οποία υπογράφηκε από δέκα σωματεία. Δεν υπέγραψαν ΑΕΚ και Ανόρθωση. Η αιτιολογία δεν είναι να αναστείλουμε την κάρτα φιλάθλου για να φτιάξουμε τα γήπεδα. Η αναστολή έχει σκοπό να σταματήσει ο κατήφορος της προσέλευσης του κόσμου στα γήπεδα. Είναι δεδομένο ότι επιλέξαμε να εφαρμόσουμε ,μια κάρτα φιλάθλου που δεν υπάρχει πουθενά στο εξωτερικό. Η κάρτα φιλάθλου ισχύει στο εξωτερικό σε ελάχιστες περιπτώσεις και δεν έχει διαχειριστή του μητρώου την πολιτεία. Μετά από ένα χρόνο οι άνθρωποι που διαμόρφωσαν το νόμο κάνουν λόγο για τροποποιήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι κατάλαβαν ότι κάτι πήγε λάθος. Το τροποποιημένο νομοσχέδιο δεν άλλαξε πουθενά σε σχέση με τις εισηγήσεις των σωματείων παρά το γεγονός ότι ζήτησαν τις εισηγήσεις μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!