Ο Γιαννιώτας είναι ΑΠΟΕΛ!

Η μεγάλη επιθυμία των οπαδών μας να δουν τον Γιαννιώτα να ντύνεται και πάλι στα γαλαζοκίτρινα θα γίνει πραγματικότητα. Η προχτεσινή μας αναφορά για συμφωνία επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς μας. ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός συμφώνησαν στην παραχώρηση του παίκτη στην ομάδα μας για ακόμα ένα χρόνο.

Η προσθήκη Γιαννιώτα δίνει στην ομάδα μας ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην προσπάθεια που θα κάνει για να εξασφαλίσει συμμετοχή σε ομίλους και ιδανικά αυτούς του Champions League. Ο Ελλαδίτης δεν θα δηλωθεί για τους αγώνες με την TNS αλλά αν όλα πάνε καλά θα είναι διαθέσιμος για τον κρίσιμο 3ο προκριματικό.

Το γεγονός ότι ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού τον καθιστά έτοιμο από πλευράς φυσικής κατάστασης ενώ πρακτικά είναι μέλος του περσινού ρόστερ, γεγονός που μετριάζει την απουσία του στους αγώνες με την TNS.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία είναι μονοετούς διάρκειας. Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!