Ο γνωστός ΑΠΟΕΛ

Δεν μπορεί να ξενίζει η εικόνα που έβγαλε και στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ. Από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είχαμε εντοπίσει ότι θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να δούμε την ομάδα να ανεβάζει στροφές. Πρέπει να γίνει λοιπόν αντιληπτό σε όλους ότι αυτό δεν θα γίνει φέτος.

Οι αγώνες που ακολούθησαν αυτόν με την Σπάρτα το επιβεβαίωσαν, οπότε θα είναι ουτοπία να νομίζουμε ότι θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό σε λίγες ώρες όταν θα βρεθούμε αντιμέτωποι με την πρωτοπόρο Αεκ.

Ο ΑΠΟΕΛ στην Πάφο παρουσίασε όλα τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στον μέγιστο δυνατό βαθμό. Είναι για αυτό που εκτός του γκολ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο ουσιαστικό με τον Καβενάγκι να περνά απαρατήρητος. Οταν λοιπόν ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος δεν μπορεί να πάρει μια πάσα της προκοπής, μπορούν να γίνουν αντιληπτά πολλά πράγματα.

Η απουσία του Ντε Βινσέτι είναι εμφανής και είναι για αυτό που θα μας λείψει ακόμα περισσότερο την Τρίτη με την Αεκ.

Η ομάδα μας είναι καταπονημένη και αν υπάρχει ένα θετικό από τον αγώνα στην Πάφο είναι ότι δεν χρειάστηκε να γίνει υπερπροσπάθεια για να κρατήσουμε το εύθραυστο σκορ.

Η νέα προβληματική αλλά αναμενόμενη απόδοση δεν πρέπει να γιγαντωθεί αφού πήραμε το ζητούμενο και πλέον ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο θα ανταποκριθούμε και στο ντέρμπι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X