Ο Καμόρα έχει deadline

Η απόκτηση ενός αριστερού μπακ είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ και είναι για αυτό που ο χρόνος πλέον πιέζει για να υπάρξει οριστική κατάληξη στο θέμα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ομάδα μας έχει διαμηνύσει στον Καμόρα ότι έχει ακόμα 1-2 μέρες για να πάρει την τελική του απόφαση έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά η περίπτωση του Πορτογάλου.

Την περασμένη Πέμπτη και μετά που προηγήθηκαν αλλεπάλληλες επαφές η ομάδα μας υπέβαλε γραπτή προσφορά στον Πορτογάλο αμυντικό, ο οποίος καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην Κλουζ ή αν θα κάνει όλα όσα σκοπεύει εξασφαλίζοντας την ελευθέρα του για να υπογράψει στον ΑΠΟΕΛ.

Όπως είναι γνωστό ο Καμόρα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Ρουμανίας ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Κλουζ, νοούμενου ότι αντιμετωπιστεί θετικά το αίτημα του για αύξηση απολαβών.

Ο Καμόρα ήταν από αυτούς που δέχτηκαν μειώσεις προ διετίας λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Κλούζ και τώρα έχοντας ως σύμμαχο και την πρόταση της ομάδας μας, φαίνεται να πιέζει τη διοίκηση των Ρουμάνων.

Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε τις πραγματικές προθέσεις του Καμόρα, ενώ οι Κρίστιανσεν και Σάμπουριτς καλό θα ήταν να εξετάζουν εναλλακτικές, εάν δεν το κάνουν ήδη. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!