Ο καθένας στη θέση του

Ο Κρίστιανσεν έδειξε στη σύντομη θητεία του ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ ότι έχει καλά αντανακλαστικά τα οποία του επιτρέπουν να διαχειρίζεται σωστά το ρότερ σε σχέση και με τις απαιτήσεις. Αυτός ήταν εξάλλου και ο βασικός λόγος που το πρώτο μισό της χρονιάς στέφθηκε με επιτυχία έστω και αν ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν προβληματικός.

Η νέα βαθμολογική απώλεια με αντίπαλο πραγματικό διεκδικητή του πρωταθλήματος επανέφερε τον σκεπτικισμό αλλά η κατάσταση είναι ή πρέπει να γίνει απόλυτα διαχειρίσιμη. Το πρώτο που πρέπει να συμβεί είναι να επιστρέψουμε στις νίκες αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Αυτό που πρέπει να συμβεί άμεσα είναι να διορθωθούν τα λάθη και ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγωνίζεται ο κάθε παίκτης στη θέση του. Η αμυντική δυσλειτουργία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι οι Αρτύματας και Ιωάννου κλήθηκαν να δώσουν λύσεις σε θέσεις που δεν τους είναι οικείες.

Αρχίζοντας από τον αγώνα της Κυριακής με την Καρμιώτισσα θα πρέπει να δούμε τους Λάγο και Μιλάνοφ να επιστρέφουν στις θέσεις τους. Ο Ιωάννου είναι ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί αλλά το παιδί είναι κεντρικός αμυντικός. Οτιδήποτε άλλο επιχειρηθεί να γίνει θα συμβαίνει με ορατό τον κίνδυνο των βαθμολογικών απωλειών.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X