Ο καθοριστικός 3ος προκριματικός

Η ομάδα μας καλείται και φέτος να υλοποιήσει τον σημαντικότερο στόχο που αφορά τη συμμετοχή της σε ομίλους (ιδανικά του Champions League) αφού τα οφέλη είναι η κινητήρια δύναμη για να ακολουθούν όλα τα άλλα.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι αν δεν αυτοκτονήσουμε θα περάσουμε τον 2ο προκριματικό κάτι που σημαίνει ότι ο 3ος προκριματικός θα είναι ο πλέον καθοριστικός αφού με τυχόν πρόκριση θα βρεθούμε στα play offs και παράλληλα θα κλειδώσουμε τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.

Ο 3ος προκριματικός όμως πιθανών να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αν δεν αποφύγουμε κάποιες ομάδες. Μπορεί να βρισκόμαστε στο γκρουπ των δυνατών αλλά αντίπαλοι όπως Ρόζενμποργκ, Χαποελ Μπερ Σέρβα και η Παρτιζαν δεν μπορούν να θεωρηθούν αμελητέοι.

Υπάρχει η εκκρεμότητα με τους πρωταθλητές των Πολωνίας και Σουηδίας με την Μάλμε να είναι ήδη γνωστή όμως δεν πήρε θέση ακόμα σε γκρουπ δυνατών ή αδύνατων αφού δεν ξεκαθάρισε η πρωταθλήτρια Πολωνίας. Εάν είναι η Λέγκια Βαρσοβίας θα βρεθεί στο γκρουπ των δυνατών και η Μάλμε θα είναι μια εκ των πιθανών αντιπάλων του ΑΠΟΕΛ ενώ σε περίπτωση που κατακτήσει τον τίτλο μια εκ των Γκτανσκ ή Λεχ Πόζναν η πρωταθλήτρια Σουηδίας θα περάσει στους δυνατούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!