Ο Κετσπάγια προανήγγειλε αλλαγές

Ο προπονητής μας έδειξε να αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στον αυριανό αγώνα ενώ προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, οι οποίες όμως δεν θα είναι πολλές. Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να μπορέσει να αντιδράσει σωστά στην πίεση που θα εξασκήσει η Σαλκε στην προσπάθεια της όχι απλά να φτάσει στη νικη αλλά και να καθαρίσει τον αγώνα το σύντομοτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή μας:

Τέτοια παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για το ΑΠΟΕΛ. Πώς το αντιμετωπίζετε;
“Πάντα είναι σημαντικό ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι , ανεξάρτητα αν στόχος είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σίγουρα μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να αγωνιστείς με την Σάλκε. Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν θα υπάρχουν αλλαγές:
“Αλλαγές θα υπάρχουν, αλλά όχι πολλές. Απουσιάζουν και κάποιοι παίκτες, θα παίξουν αυτοί που είναι 100% έτοιμοι”.

Για την Σάλκε:
“Είναι δυνατή ομάδα, κυρίως στις στατικές φάσεις. Έχει αβαντάζ στο ψηλό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις δικές μας ευκαιρίες. Ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι πάντα πρόκληση. Δεν θα είναι όπως κόντρα στην Μπάγερν. Σίγουρα θα παίξει πιο επιθετικά”.

Για το γήπεδο και το πρόβλημα με τον αγωνιστικό χώρο:
“Δεν μας είπαν κάτι για το γήπεδο. Θα μπούμε για προπόνηση και θα το δούμε. Όταν ξαναήρθα εδώ ήραν μια χαρά το γήπεδο. Δεν μας ενημέρωσε κανείς για κάτι άλλο”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Χαραλαμπίδης που έδωσε το στίγμα για το πως θα επιχειρήσουμε το θαύμα…

“Η Σάλκε είναι μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, δημιουργικούς στο παιχνίδι τους. Για εμάς είναι σημαντική η αμυντική μας συμπεριφορά, πρέπει να κρατήσουμε μπάλα, να δώσουμε το δικό μας στίγμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X