Ο Κρίστιανσεν για αποφόρτιση και βόμβες

Η σημερινή διάσκεψη του Κρίστιανσεν δεν έβγαλε την μεγάλη δήλωση ούτε προβλεπόταν να γίνει κάτι τέτοιο. Ο προπονητής μας τόνισε ότι ο αγώνας με την Αελ θα είναι δύσκολος και πως πάμε για τη νίκη. Δέχτηκε τον χαρακτήρα του φαβορί που μας έδωσε ο προπονητής της Αελ ενώ σχολίασε και την σημερινή έκρηξη στην Μινέρβα.

Οι δηλώσεις του:

“Θα είναι πολύ δύσκολο. Ειδικά με την ποιότητα που έχει η ΑΕΛ περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ξέρουμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα και εφαρμόσαμε κάποια πράγματα στην προπόνηση”

“Η προϊστορία προϋποθέτει αναμετρήσεις με υψηλό βαθμό δυσκολίας και είναι πρόκληση για μας αυτός ο αγώνας. Το ξέρω μέσα κι από την εμπειρία μου στην Κύπρο. Είναι μια ομάδα που κέρδισε όλα της τα παιχνίδια και έχασε μόνο από την ΑΕΚ, κάτι που δείχνει πόσο ποιότική είναι.”

“Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που παίζαμε μέχρι τώρα, με τη δική μας φιλοσοφία στο γήπεδο. Υπάρχει πίστη στην ομάδα όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά και θα δούμε ανάλογα πως θα προσαρμοστούμε με την εξέλιξη του αγώνα”

Για το αν αγωνίζεται και για την ισοπαλία το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο:

“Πάμε πάντα για τη νίκη. Η ισοπαλία μπορεί να μας βολεύει κάποτε στην Ευρώπη όμως στην Κύπρο πάμε πάντα για τη νίκη”.

Για την ατάκα του Πάμπου για το ότι είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ..

“Μου αρέσει να είμαι το φαβορί όμως νομίζω ότι αυτές είναι δηλώσεις που χρησιμοποιούν οι προπονητές για να αποφορτίσουν την ομάδα τους”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ:

“Οι προπονητές ενεργούν πάντα με τις δυνατότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε πως θα κτίσουν το παιχνίδι από πίσω και με μακρινές μπαλιές. Είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού”.

Αν το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ νικήσουν τα ντέρμπι πιστεύει πως το πρωτάθλημα θα είναι για δύο ομάδες:

“Όχι είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Πιστεύω θα είναι 4-5 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους . Αν έρθουν οι νίκες ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα δώσουν ένα προβάδισμα όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς”

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

“Η προετοιμασία είναι πάντα για το επόμενο παιχνίδι. Έτσι είναι η φιλοσοφία μου. Πρώτα είναι το ματς με την ΑΕΛ ανεξάρτητα από την Αστάνα και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί”

Για την υπόθεση με τους φακέλους:

“Δεν μου συνέβη ποτέ να συναντήσω κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Δεν με αφορά άμεσα. Άκουσα και για την βομβιστική υπόθεση. Πρέπει να αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα και οι αρμόδιοι να ενεργήσουν άμεσα έτσι ώστε να μην επαναληφθούν”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!