Ο Λαϊφης για την Αντερλέχτ

Η τεχνική ηγεσία άρχισε την εντατική κατασκοπεία της Άντερλεχτ σε μια προσπάθεια να αναλυθεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό ο επόμενος μας αντίπαλος. Σε δημοσιογραφικό επίπεδο η αποκρυπτογράφηση είναι διαφορετική και μια ενδιαφέρουσα άποψη είναι αυτή του Λαϊφη ο οποίος κλήθηκε από το kerkida.net να εκφράσει την άποψη του για την Άντερλεχτ.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Έπαιξα δύο φορές αντιπάλους με την Άντερλεχτ. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να χτίσει παιχνίδι από πίσω. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι η τεχνική. Έχει εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες»

«Ο πιο επικίνδυνος της ποδοσφαιριστής, είναι ο Γιούρι Τίλεμανς. Πραγματικά εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, μπορεί να σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο. Σκοράρει και δίνει ασίστ με την ίδια άνεση και έχει εξαιρετική τεχνική και κράτημα μπάλας».

«Και οι δύο ομάδες έχουν εξαιρετικά άκρα, με ποιότητα και ταχύτητα. Στον κεντρικό άξονα η Άντερλεχτ έχει πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι περισσότερο επιθετικογενείς σε αντίθεση με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ που είναι περισσότερο αμυντικογενείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Βέλγοι θα έχουν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας»

«Είναι καυτή έδρα. Έχει φανατικούς οπαδούς οι οποίοι δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, όπως και οι αντίστοιχοι του ΑΠΟΕΛ φυσικά»

«Δεν βλέπω κάποια ομάδα να καθαρίζει νωρίς την πρόκριση. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η πρόκριση θα κριθεί στην ρεβάνς και θα παιχτεί μέχρι το τέλος».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X