Ο μηδενισμός και τα γενικότερα λάθη

Η διαχείριση της νέας ήττας και προβληματικής εμφάνισης είναι το ζητούμενο για ακόμα μια φορά στην ομάδα μας, μόνο που αυτή τη φορά και να έρθει η νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει η μεγάλη εικόνα. Είναι η εικόνα που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να πληρώνει τα λάθη που έγιναν τους τελευταίους 5-6 μήνες και φέρουν την υπογραφή της διοίκησης Πετρίδη.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβούλιου έκανε μια τοποθέτηση στην Πράγα η οποία αποτελεί ως ένα βαθμό και παραδοχή αναφέροντας πως έγιναν γενικότερα λάθη τα οποία όμως δεν είναι της ώρας να αναλυθούν. Μπορεί το timing να μην είναι καλό για να επισημοποιηθούν τα λάθη αυτά αλλά ο κόσμος εδώ και καιρό τα βλέπει, τα συζητά και πλέον τα ερμηνεύει ως βαρίδι στην προσπάθεια που κάνει ο Κετσπάγια.

Ο Πετρίδης στις ίδιες δηλώσεις του αν και αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μας καλεί τους οπαδούς μας να μην τα μηδενίζει όλα. Η προτροπή του θεωρητικά είναι σωστή αλλά πρακτικά είναι ανέφικτη και ατυχής.

Ως παλιά καραβάνα στο χώρο έπρεπε να γνωρίζει ότι οι οπαδοί και ιδιαίτερα αυτοί του ΑΠΟΕΛ έχουν απαιτήσεις οι οποίες σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ερμηνευθούν και ως υπερβολικές. Όταν αυτές οι απαιτήσεις δεν υλοποιηθούν οι αντιδράσεις κάποιων είναι ακόμα και ακραίες.

Είναι για αυτό που στα δύσκολα δεν είμαστε τόσο αφοσιωμένοι όσο οπαδοί άλλων ομάδων αφού η έγνοια μας είναι η δίκη και η καταδίκη των υπευθύνων.

Όλα αυτά είναι γνωστά στους Πετρίδης, Ηλιάδη και Φωτίου. Αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους και ιδιαίτερα στον πρόεδρο αφού διετέλεσαν μελή διοικητικών συμβουλίων τα τελευταία 20 χρόνια.

Ως έμπειροι παράγοντες καλούνται ακόμα και με καθυστέρηση να αντιληφθούν ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησαν έχει φέρει την εταιρεία ΑΠΟΕΛ σε δύσκολη θεση και να πάρουν διορθωτικά μέτρα.

Η σχετική δήλωση του Πετρίδη στο kerkida.net:

“Κατανοούμε τον κόσμο. Νιώθουμε την πίκρα του. Να ξέρουν πως το ίδιο νιώθουμε και εμείς. Ευχαριστούμε θερμά ειδικά όλους αυτούς που μας ακολούθησαν για μία ακόμη φορά. Και η δική μας στεναχώρια είναι μεγάλη. Υποσχόμαστε πως θα κάνουμε όλα όσα πρέπει μόνο για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχουν ελαφρυντικά αλλα δεν πρέπει να τα μηδενίζουμε όλα. Έγιναν γενικότερα λάθη αλλά δεν είναι η ώρα να μπούμε στις λεπτομέρειες. Σύντομα όμως θα το κάνω….”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!