Ο Μιλανοφ πονά – ψάχνουν δεξί μπακ

Η επόμενη μέρα της πρόκρισης έφερε τις αλλεπάλληλες συσκέψεις του Δώνη με τη διοίκηση έτσι ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας.

Τα νέα που προκύπτουν δεν είναι καλά αφού από τα όσα διαρρέουν επιβεβαιώνεται ότι ο Μιλάνοφ έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί και στον επαναληπτικό. Ο Βούλγαρος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού το οποίο ίσως τον αφήσει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα ενώ εξετάζεται η άμεση μετάβαση του στη Γερμανία όπου θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί και σε επέμβαση.

Ο προγραμματισμός που έγινε όσον αφορά τις επιλογές στη θέση του δεξιού μπακ είναι για κλάματα έτσι ο Δώνης έκρινε απαραίτητη την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη.

Η ανάγκη προκύπτει γιατί ο Χριστοφόρου δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές βοήθειες ενώ η επιστράτευση το Αρτύματα κάνει κακό στον ίδιο αλλά και τον ΑΠΟΕΛ.

Η απόκτηση ενός παίκτη που θα αποτελέσει άξιο αντικαταστάτη του Μιλάνοφ αναπόφευκτα θα σταθεί εμπόδιο για την απόκτηση ενός μεσοπεπιθετικού εκτός και αν υπάρξουν απρόσμενες αποδεσμεύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X