Ο Νούνο ξεκαθαρίζει

Ο προπονητής πλέον Νούνο Μοράις με γραπτή δήλωση του ανακοινώνει ότι είναι μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας μας αποδεχόμενος την πρόσκληση του Πρόδρομου Πετρίδη.

Παράλληλα εκφράζει την απογοήτευση του για τα όσα δηλώνει ο πρώην όπως φαίνεται φίλος του Μαντούκα.

Η σχετική δήλωση:

“Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Πήρα μια πολύ δύσκολη απόφαση να σταματήσω να αγωνίζομαι ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ παρά το ότι πίστευα ότι μπορούσα να αγωνιστώ για ακόμα ένα χρόνο και να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου. Το σκέφτηκα αρκετά και αποφάσισα ότι το να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως Πρωταθλητής και ως Αρχηγός της μεγαλύτερης ομάδας στην Κύπρο σηκώνοντας το 7ο συνεχόμενο τρόπαιο και 9ο προσωπικά είναι η ολοκλήρωση μιας καριέρας όπως την ονειρευόμουν και όπως ήθελα να κλείσει. Πέτυχα πολλά πράγματα και σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο και είμαι περήφανος που η οικογένεια και τα παιδιά μου θα βλέπουν το όνομα μου να έχει ξεχωριστή θέση στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Ολοκληρώνω την ποδοσφαιρική μου καριέρα, με περηφάνια και με το αίσθημα ότι έδωσα τα πάντα για να μείνω στην καρδιά των φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε επίσης η πρόταση του πρόεδρου Πρόδρομου Πετρίδη να μου προσφέρει θέση στο επιτελείο της ομάδας μας. Ήταν κάτι που πάντα είχα στο μυαλό αφού θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν η αρχή αυτής της νέας επαγγελματικής σελίδας γινόταν στην ομάδα που έχω ταυτιστεί ως ποδοσφαιριστής για μένα θα ήταν το ιδανικό.

Με τιμά η πρόσκληση του προέδρου και δηλώνω έτοιμος να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μπορώ με τις γνώσεις μου.

Γνωρίζω ότι οποιαδήποτε θέση και αν κατέχεις στον ΑΠΟΕΛ είτε ως ποδοσφαιριστής είτε οποιαδήποτε άλλη, οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Όμως είμαι πρόθυμος να αφιερώσω όσο χρόνο χρειάζεται για να καταρτιστώ και με πλήρη επαγγελματισμό και αυταπάρνηση όπως έκανα και ως ποδοσφαιριστής, να προσφέρω τα πάντα στην ομάδα που μου χάρισε τα πιο έντονα και σημαντικά χρόνια της ποδοσφαιρικής μου ζωής.

Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις αλλά η δουλειά και τα έργα μου να μιλούν για μένα. Και αυτό θα πράξω και από τη νέα μου θέση.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις του Gustavo πρέπει να πω ότι είμαι πολύ απογοητευμένος. Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούν το όνομα μου ούτε ζήτησα από κάποιον να μιλήσει για μένα.”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X