Ο Ντε Βινσετι βγάζει εντεκάδα

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται σήμερα να ορθώσει ανάστημα και να δείξει ότι μπορεί να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ταλαιπωρείται ολόκληρη τη χρονιά από τα πολλά και σημαντικά λάθη των υπευθύνων αλλά αυτά μπορούν και πρέπει να μπουν για ακόμα λίγο στην άκρη. Το +4 πρέπει να διαφυλαχθεί και για να συμβεί αυτό πρέπει να κερδίσουμε την Ομόνοια.

Για να κερδίσουμε στο τυπικό εκτός έδρας αγώνα την ομάδα που θα κάνει τα πάντα για να μας στερήσει το πρωτάθλημα, θα χρειαστεί υπέρβαση από τους παίκτες και τον Κωστή. Οι παίκτες πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και αποφασισμένοι. Σε τέτοιους αγώνες το πάθος για τη νίκη παίζει καθοριστικό ρόλο και αν δεν το έχουν οι δικοί μας το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρουν.

Δεν αρκεί όμως μόνο το πάθος αφού θα χρειαστεί και μυαλό έτσι ώστε να εφαρμοστεί ένα ορθόδοξο πλάνο που θα αναδείξει και στην πράξη την ποιότητα της ομάδας μας. Ο προπονητής καλείται να βρει τις λύσεις έτσι ώστε να λειτουργήσουμε σωστά παρά τις απουσίες.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Καρλάο να μένει στον πάγκο και  το μεγάλο ερώτημα αφορά το αν θα κριθεί έτοιμος για το αρχικό σχήμα ο Ντε Βινσέτι. Η διάταξη 4-2-3-1 θεωρείται δεδομένη με τον Σωτηρίου στην κορυφή. Στα δυο άκρα θα είναι οι Γιαννιώτας και ένας εκ των Αλωνεύτη ή Βάντερ, νοούμενου οτι ο Ντε Βινσετι θα παρει θεση στον κεντρικό διάδρομο με τον τελευταίο να έχει προβάδισμα. 

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί από την αρχή  ο Ντε Βινσετι τότε ένας εκ των Βάντερ ή Στίλιτς θα εχει ρόλο οργανωτή και θα γίνουν οι ανάλογες προσαρμογές στο αριστερο άκρο

Η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Μιλάνοφ, Μερκή, Αστίθ και λογικά τον Αλεξάνδρου. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!