Ο όρος για ανανέωση

Όταν στις 10 Οκτωβρίου ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την πρόσληψη του άγνωστου Τραμετσάνι η ενδιαφέρουσα διευκρίνιση έλεγε πως η συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα ανανεωνόταν αυτόματα σε περίπτωση επίτευξης των στόχων του ΑΠΟΕΛ. Ουσιαστικά η διοίκηση ενημέρωνε πως αν ο Ιταλός μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα του έδινε ψήφο εμπιστοσύνης.

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός και η καχυποψία αρκετών για τον άσημο προπονητικά Τραμετσάνι εξελίχθηκε σε θαυμασμό για το έργο του αλλά και για την ποιότητα του ως άνθρωπος.

Στο διάστημα αυτό ο ΑΠΟΕΛ ανέτρεψε τα βαθμολογικά δεδομένα και δείχνει να έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Τιθεται λοιπόν εύλογα το ερώτημα αν αξίζει ο Τραμετσάνι να παραμείνει στην ομάδα μας ανεξαρτήτως του αν θα γίνει επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Ιταλός παρέλαβε μια ομάδα που δεν βλεπόταν και την οποία βελτίωσε στο βαθμό που μπορούσε. Η μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου δίνει περιορισμένη δυνατότητα να διορθωθούν πράγματα αλλά όλοι γνωρίζουν ότι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν προπονητή είναι να μπορέσει να δουλέψει από την αρχή και να χτίσει ο ίδιος.

Με αυτά τα δεδομένα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η διοίκηση και ο Τέτι θα περιμένουν την έκβαση των play offs ή αν θα πάρουν ενωρίτερα την απόφαση τους για τον προπονητή που θα είναι του χρόνου στον Αρχάγγελο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!