Ο περίεργος τρόπος και η αξιόπιστη άμυνα

Ο ΑΠΟΕΛ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις απώλειες βαθμών του Απόλλωνα και πλέον έχει μεταφέρει την πίεση στην ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται σήμερα με το παράρτημα. Παρόλο που η απόδοση της ομάδας μας ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κάτω του μέτριου ήρθε η νίκη η οποία βασίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία.

Διαθέτοντας την καλύτερη αμυντική γραμμή επιβεβαιώθηκε ότι οι κρίσιμοι αγώνες και τα πρωταθλήματα κερδίζονται αν καταφέρνεις να μην δέχεσαι γκολ κάτι που έγινε και χτες.

Ο Κρίστιανσεν δήλωσε πως του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη στο Αντώνης Παπαδόπουλος και μάλλον εννοεί ότι είναι σημαντικό να καταφέρνουμε να παίρνουμε το ζητούμενο και όταν ακόμα η ομάδα δεν είναι σε καλή μέρα.

Πράγματι υπάρχουν δικαιολογίες αφού οι αγώνες με την Άντερλεχτ απορροφούν τη συγκέντρωση όσο και αν θέλουμε να λέμε ότι μπορούμε να το παίζουμε σε δυο ταμπλό.

Πέραν όμως της πνευματικής ισορροπίας ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να διαχειριστεί καλά και τις απουσίες παικτών ενώ η επάνοδος του Μπερτόλιο στέλνει κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει Άντερλεχτ.

Μπορεί πλέον η προσοχή να στρέφεται στον επαναληπτικό των Βρυξελλών ο οποίος αν τελικά είναι ο τελευταίος του μεγάλου και ωραίου οδοιπορικού πρέπει να μας βρει έτοιμους να επιστρέψουμε ομαλά στο πρωτάθλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X