Ο Πετεβίνος για το άλλοθι της Σαλαμίνας

Ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter στα όσα καταλογίζει η Νέα Σαλαμίνα στον Γιαννιώτα.

Ο Πετεβίνος ανάρτησε το εξής σχόλια:

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας πολιτικής παλαιών εποχών. Έχει καταντήσει κουραστικό μετά από ακόμα μια συντριβή, η Νέα Σαλαμίνα να ψάχνει άλλοθι απέναντι στους οπαδούς της και έκρινε ότι η αναφορά της σε ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ μπορεί να απαλείψει το 0-4.  Ο Γιαννιώτας είναι γεγονός ότι έχει “αιώνια” καλή απόδοση απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και αυτό να έχει γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό. Το ότι είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδος και ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τα δικαιώματα λόγω της μεγάλης ποδοσφαιρικής προοπτικής του είναι και αυτό γεγονός.  Δεν μπορεί όμως να αποτελεί άλλοθι που να χρησιμοποιείται  για να καλυφθεί μια κακή εμφάνιση και να αποπροσανατολίζει.  Άκούγαμε τις προηγούμενες μέρες τα περί εκδίκησης για τις βαριές ήττες της προηγούμενης περιόδου αλλά ως ΑΠΟΕΛ επιλέξαμε για άλλη μια φορά να μην ακολουθήσουμε πολιτική πόλωσης γιατί δεν την έχουμε ανάγκη.

Σε ότι αφορά στα θέματα συμπεριφοράς, η Νέα Σαλαμίνα επιλέγει να ανοίξει ενα κεφάλαιο, με αναφορά που μόνο ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί. Πρέπει λοιπόν να πούμε ότι το υβρεολόγιο, το σάλιο και τα αντικείμενα που ρίχτηκαν εναντίον της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ αποτελούν παράβαση. Οι φωτοβολίδες που άναψαν και εκτοξεύτηκαν από την κερκίδα της Νέας Σαλαμίνας προς την γεμάτη κόσμο κερκίδα του ΑΠΟΕΛ με αποτελέσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα ατόμων αποτελούν παράβαση. Η κροτίδα που ρίχτηκε και έσκασε στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ αποτελεί σοβαρή παράβαση…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!