Ο πήχης και η εξάρτηση

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να γράψει ιστορία εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκούς ομίλους για 5η συνεχόμενη χρονιά. Ο Πετεβίνος μίλησε για το πόσο ψηλά έχει βάλει η ομάδα μας τον πήχη ενώ ως ένα βαθμό επιχείρησε να επισκιάσει την οικονομική εξάρτηση της ομάδας από τα έσοδα της Ευρώπης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος υπάρχει φως στο τούνελ αφού οι Καρλάο, Σόουζα και Εφραίμ από χτες συμμετείχαν σε μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Σούπερ Σπορτ ΦΜ:

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον ζευγάρι γιατί έχουμε μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη με πολλές παραστάσεις και μόνιμα πρωταθλήτρια απέναντι σε μια ομάδα που ιδρύθηκε πριν 10 χρόνια και με ραγδαία εξέλιξη. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά που συμμετέχει στην Ευρώπη. Έχουν το πάθος, τη δίψα και τη νεανικότητα. Αδημονούμε να παίξουμε με τους Ρουμάνους. Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που θα προετοιμάσουν τους ποδοσφαιριστές. Τα πάντα κρίνονται μέσα στο γήπεδο». 

Για το οικονομικό και τα έσοδα που θα προκύψουν από ενδεχόμενη πρόκριση…  

«Αυτή η παράμετρος είναι πολύ σημαντική. Το αγωνιστικό κίνητρο, όμως,  παίζει το σημαντικότερο ρόλο. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο δεν το σκέφτεσαι. Το ΑΠΟΕΛ έχει στο DNA του αυτά τα κίνητρα. Είναι μια ομάδα που γράφει τη δική του ιστορία. Εδώ και μια 4ετία βρισκόμαστε κάθε χρονιά σε όμιλο και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Δεν ξέρω αν μπορεί να το κάνει άλλη κυπριακή ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ έχει ψηλώσει πολύ τον πήχη. Οι ποδοσφαιριστές έρχονται στο ΑΠΟΕΛ κυρίως λόγω των ευρωπαϊκών κινήτρων. Υπάρχουν διψασμένοι παίκτες που μπήκαν στην ομάδα. Έχουμε και εμείς στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν».

Για τον Μιλάνοφ…  

«Το πότε θα επιστρέψει, είναι κάτι που θα αξιολογείται καθημερινά. Όσοι είναι έτοιμοι θα αγωνιστούν. Αυτή είναι η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει το ΑΠΟΕΛ».

Για τους Εφραίμ, Καρλάο και Σόουζα…  

«Χθες έκαναν το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Είναι στο τελευταίο στάδιο πριν την πλήρη ενσωμάτωσης τους. Είναι θέμα του ίδιου του προπονητή αν θα μπορούν να βοηθήσουν. Είναι θετικές οι ενδείξεις από τη στιγμή που έκαναν και πρόγραμμα με μπάλα».

Για τον κόσμο και τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα στη Ρουμανία…  

«Θα έχουμε 250 εισιτήρια στη διάθεση μας. Ήδη έχουν εκδηλώσει πολλοί ενδιαφέρον. Θα προχωρήσουμε με την τακτική που έχει αποφασιστεί. Νομίζω δεν θα μείνουν εισιτήρια. Θα εκδώσουμε σχετική ανακοίνωση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X