Ο πιο καθοριστικός μέχρι τον επόμενο

Απομένουν λίγες ώρες για τον αγώνα που ενδεχόμενος να αποδειχτεί καθοριστικός στην προσπάθεια της ομάδας μας για να κατακτήσει το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η τρομερή αντεπίθεση που ξεκίνησε μετά την ήττα από τη Δόξα και είχε σαν αποτέλεσμα τις 11 συνεχόμενες νίκες μας έφερε στο +3 από την ΑΕΚ και σήμερα θα γίνει +6 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την ομάδα του Κριστιανσέν.

Στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις δεν τα καταφέραμε αφού ο τότε ΑΠΟΕΛ είχε διαφόρων ειδών προβλήματα τα οποία εκτιμούμε ότι δεν θα παρουσιαστούν ξανά σήμερα. Αγώνες όπως τον σημερινό συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και είναι για αυτό που η αυτοσυγκέντρωση των παικτών του Κετσπάγια θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Οι δυο ομάδες γνωρίζουν πολύ καλά τα ατού της άλλης και η προσπάθεια αλληλοεξόντωσης πρέπει να λειτουργήσει με τρόπο που να αναδείξει την ποιότητα των δικών μας παικτών. Ο Ντε Βινσέτι κουβαλά από την αρχή του πρωταθλήματος τον ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα και θα πρέπει να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει και σήμερα τη διαφορά.

Σε αντίθεση με την άποψη ότι ο ΑΠΟΕΛ στηρίζεται υπερβολικά σε συγκεκριμένες μονάδες, η τελευταία διμήνια απέδειξε ότι η ομάδα είναι ισορροπημένη σε ιδανικό βαθμό. Αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και σήμερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!