Ο πιο κρίσιμος μέχρι τον επόμενο

Η ανάγκη για εκδίκηση είναι δεδομένη αφού πριν μια εβδομάδα βιώσαμε μια από τις πιο εξευτελιστικές ήττες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως δεν μπορεί να θολώσει το μυαλό των παικτών ή και του προπονητή, οι οποίοι πρέπει με πάθος αλλά και καθαρό μυαλό να φύγουν σήμερα από το Τσίρειο με βαθμολογικό κέρδος.

Όταν είσαι ο ΑΠΟΕΛ βαθμολογικό κέρδος σημαίνει νίκη.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος αλλά όχι αξεπέραστος. Η προϊστορία δεν είναι με το μέρος μας αλλά ούτε και αυτή σημαίνει κάτι όσον αφορά την έκβαση του αγώνα.

Εδώ και μέρες η διοίκηση διά στόματος Πετεβίνου δηλώνει ότι όλοι στον Αρχάγγελο ξέρουν τι πήγε λάθος στον πρώτο αγώνα. Ο εντοπισμός και η μη επανάληψη τους είναι το πρώτο απαιτούμενο αλλά δεν αρκεί. Για να αναγκάσουμε τον Απόλλωνα στην πρώτη του φετινή ήττα θα πρέπει να δουλέψουν όλα άψογα ή πολύ καλύτερα από ότι εκείνοι.

Ο Δώνης και το επιτελείο του δεν μπορούν να πιαστούν αδιάβαστοι για δεύτερη φορά οπότε δεν θα δούμε πειράματα. Το ζητούμενο είναι όπως μέσα από συγκεκριμένες επιλογές παικτών να λειτουργήσει αποτελεσματικά το αγωνιστικό πλάνο.

Η εκτίμηση μας είναι ότι η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Νσούε, Ιωάννου, Μερκή και Βούρο εκτός και αν προτιμηθεί ο πιο στατικός Πολιάκοφ αντί του Ελλαδίτη.

Η απόδοση του δίδυμου Μοράις και Σόουζα θα κρίνει πολλά ενώ καθοριστική θα είναι η απόφαση για τους ακραίους μέσους και αυτόν που θα επωμιστεί το οργανωτικό μέρος.

Η παρουσία των Εμπεσίλιο και Εφραίμ πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τους Αλωνεύτη, Ορ, Ζαχίντ και Σαλάι να διεκδικούν τις άλλες δυο. Ο ρόλος που θα έχουν είναι μια σχετική πτυχή αφού είναι κοινό μυστικό ότι ο καθένας από τους προαναφερθέντες είναι πιο αποτελεσματικός στη φυσική του θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X