Ο προβληματισμός του Τιμούρ

Πέραν των αναμενόμενων που είπε ο προπονητής μας κρατάμε τον προβληματισμό του για τη δυσκολία που παρουσιάζει η ομάδα στους εντός έδρας αγώνες μας να παρουσιαστεί όπως θέλει. Παρόλο που ο Κετσπάγια δεν διευκρίνισε τι είναι αυτό που μαγκώνει τους παίκτες όλα συνηγορούν ότι το πρόβλημα είναι εγκεφαλικό και σχετίζεται με τη πίεση που υπάρχει και την οποία όλοι πρέπει να διαχειριστούν καλύτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αυτό που μετρά για εμάς είναι πως και στα τρία παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Το Παραλίμνι έδειξε πως είναι μια καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ. Σίγουρα αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες καθώς είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα στην οποία κερδίσαμε και τα τρία ματς. Αυτό που με προβληματίσει είναι πως εκτός έδρας τα πάμε καλά ενώ εντός έδρας κάτι δεν μας αφήνει να έχουμε την άνεση που έχουμε εκτός.

Σημασία είναι ότι πλησιάσαμε την κορυφή και ήταν σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι γιατί η ΑΕΛ μετά την νίκη θα είναι ανεβασμένη ψυχολογικά».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!