Ο στόχος δεν επιτεύχθηκε

Με τη βοήθεια και του Απόλλωνα η ομάδα μας βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με τις εκτιμήσεις να λένε ότι απόψε θα αποκτήσουμε συγκάτοικο και την ΑΕΛ. Σε κάθε περίπτωση το 2017 ξεκίνησε καλά για τον ΑΠΟΕΛ αλλά ο στόχος δεν έχει επιτευχθεί. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας επιβάλλει ένα μεγάλο σερί νικών που θα μας διατηρήσει στην κορυφή και ιδανικά θα μας δώσει και διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να συνεχίσουμε να βλέπουμε τη διάθεση και σοβαρότητα που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο με την Αναγέννηση. Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο η ομάδα του Κρίστιανσεν λειτούργησε πολύ καλά με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να έχει παθητικό ρόλο.

Ο προπονητής μας στις δηλώσεις του έκανε αναφορά και για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες οι οποίες είναι ένα θέμα με βαθύτερα αίτια …

Σε κάθε περίπτωση τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά οπότε αναμένουμε ότι το νεκρό πεντάλεπτο που έφερε τα δυο γκολ της Αναγέννησης είναι κάτι που δεν θα δούμε ξανά. Αναμένουμε επίσης ότι σύντομα θα προκύψει και η ενίσχυση με τον επιθετικό που ψάχνουν οι αρμόδιοι.

Τον θυμηθήκαμε γιατί η προσθήκη του πρέπει να είναι καταλυτική για να λυθεί το πρόβλημα των χαμένων ευκαιριών αλλά και γιατί πρέπει να έρθει σύντομα έτσι ώστε να είναι έτοιμος να αγωνιστεί τον κρίσιμο Φεβρουάριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X