Ο συμπαγής αντίπαλος και οι λύσεις

Ο Τραμετσάνι είπε αρκετά και ενδιαφέροντα στη δημοσιογραφική τόσο για θέματα τακτικής και του τρόπου που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα όσο και για τις εκτιμήσεις του για τους αγώνες με τη Σουτζιέσκα.

«Όταν παίζαμε πέρσι με τέτοιες ομάδες που είναι κλειστές, είχαμε δυσκολίες. Επιλέγαμε 3-4-3 σε κάποια ματς. Έχουμε με νέο ρόλο τον Ντέβι να στηρίζει τον επιθετικό, τον Αντόνιο που θα παίζει πιο μπροστά. Ζητούσα διάφορα από τους παίκτες μου όπως ο Ντράγκαν να έρχεται πιο μέσα για να δημιουργούνται χώροι. Δουλέψαμε αρκετά τις τελευταίες δυο εβδομάδες αλλά όντως αυτή η ομάδα είναι πολύ συμπαγής».

Για τον ποιο επικίνδυνο παίκτη της Σουτζιέσκα: «Ο τρόπος που αξιοποιούν τα εξτρέμ και το Νο10 να υποστηρίζει τον επιθετικό. Θα είναι κάτι που θα δουλέψουμε με τους κεντρικούς μας γιατί δε θέλω να τους αφήνω πολύ πίσω. Θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι και θα δούμε. Αν προκύψει κάτι στο παιχνίδι θα μπορέσουμε να βρούμε λύσεις. Έχουμε 19 παίκτες εδώ και 11 στη Λευκωσία. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν και να τα δώσουν όλα. Ο Στάθης είναι το καλύτερο παράδειγμα. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει. Ο Στάθης είναι 36 χρόνων και δεν έχασε μια από τις 236 προπονήσεις. Είναι το πνεύμα του ΑΠΟΕΛ και το παράδειγμα για όλους».

Για το αν ήταν έκπληξη η πρόκριση η Σουτζιέσκα: «Είδαμε αρκετά παιχνίδια της ομάδας αυτής περσινά και όλα τα φιλικά. Μετά που είδα το πρώτο ματς στη Μπρατισλάβα όχι. Ήταν συμπαγείς, δεν άφησαν πολλές ευκαιρίες και σκόραραν στο 94ο λεπτό. Ο τρόπος που εκτέλεσαν το κόρνερ στο 93ο λεπτό του δεύτερου αγώνα, με εννιά παίκτες στο τετράγωνο, σημαίνει πολλά. Είναι μαζί αρκετά χρόνια και φαίνεται στο γήπεδο».

Για το αν θα κριθεί από τη δική τους απόδοση η πρόκριση: «Είναι δυο αγώνες και πρέπει να σκεφτούμε τον αυριανό. Έχουμε μια προπόνηση και μετά το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Το επόμενο είναι πιο κρίσιμο γιατί θα καθορίσει και την πρόκριση».

Για το πόσο έτοιμη είναι η ομάδα: «Δεν το συζητάμε πολύ το περσινό. Ήταν ένα μάθημα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο σε αυτό το επίπεδο. Είδαμε τι έκανε η Σουτιέσκα. Κάναμε 37 προπονήσεις και έξι φιλικά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και να ξεκινήσουμε καλά την πορεία μας στην Ευρώπη».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!