Ο Τιμούρ για βαθμούς και ξεκούραση

Ο προπονητής μας πρόσφερε πλήρη κάλυψη στους παίκτες για την προβληματική τους απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Κετσπάγια δήλωσε ότι καταλαβαίνει την έλλειψη φρεσκάδας η οποία οφείλεται στην κούραση, ενώ τόνισε τη σημασία των βαθμών τόσο στο σημερινό αγώνα όσο και για τους επόμενους που έρχονται.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Σίγουρα αυτό που είχε πολύ μεγάλη σημασία μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι ήταν να κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Ξέραμε πως δεν θα ήταν δύσκολο και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε στην αρχή τις ευκαιρίες για γκολ και ξέραμε στη συνέχεια πως θα ήταν δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα καλά οργανωμένη. Φαινόταν αυτή η φρεσκάδα που δεν φαινόταν σε εμάς και καταλαβαίνω απόλυτα τους παίκτες μου γιατί αυτούς τους 3-4 μήνες έπαιξαν σχεδόν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Συν αυτά τα γνωστά προβλήματα που υπάρχουν, καθόλου δεν βοηθάνε στην κατάσταση. Αλλά το ΑΠΟΕΛ έχει μάθει σε αυτές τις δυσκολίες και με αυτές τις δυσκολίες θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτά που είναι πολύ σημαντικά που όπως είναι τα πράγματα, είναι οι βαθμοί. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, έχουμε 4-5 μέρες να ξεκουραστούμε γιατί αυτή την στιγμή η ομάδα χρειάζεται πολύ περισσότερο από όλα ξεκούραση. Μας περιμένουν δυο παιχνίδια μέχρι το τέλος του χρόνου και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι για να πάρουμε το απόλυτο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, είδαμε και το Σαββατοοκύριακο όπου καμία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα δεν κέρδισε εύκολα. Αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί συγχαρητήρια στους παίκτες μου”.

Σε ερώτηση αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι καλύτερο στη συνέχεια: “Έχει δείξει το ΑΠΟΕΛ ότι μπορεί και πιστεύω ότι αυτό που χρειάζεται είναι ξεκούραση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!