Ο βασιλιάς είναι γυμνός

Το να στραφούν εναντίον σου αρκετοί οπαδοί ίσως να είναι διαχειρίσιμο αλλά όταν χάσεις και την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών ή τουλάχιστον κάποιων τα πράγματα δύσκολα έχουν επιστροφή. Η κατάσταση με τον Κετσπάγια είναι περίπου τέτοια και σε βαθμό που για κάποιους ούτε η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες χωρίς νίκη ανέδειξαν με τον πιο έντονο και ίσως υπερβολικό τρόπο τα διάφορα προβλήματα που μπήκαν κάτω από το χαλί όταν έτρεξε το σερί των 12 νικών. Ο Κετσπάγια νιώθοντας ότι το comeback του δίνει το δικαίωμα να επιβάλει τις όποιες απόψεις του δείχνει μια πλευρά του χαρακτήρα του που ξέραμε αλλά δεν την ζήσαμε τους προηγούμενες μήνες.

Βλέπουμε έναν άνθρωπο τρομερά ισχυρογνώμον που δεν δείχνει καμία διάθεση να λάβει υπόψη τους  γύρω τους. Ο ΑΠΟΕΛ ήξερε στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν έδινε τα κλειδιά του Αρχάγγελου στον συγκεκριμένο άνθρωπο ποιος ήταν αλλά κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα η κατάσταση θα ήταν τόσο οριακή.

Όσοι προσεγγίζουν επιφανειακά το θέμα απορούν με το τρόπο που θέτουμε το πρόβλημα τις τελευταίες εβδομάδες και μας θεωρούν υπερβολικούς. Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση ίσως να και λίγο χειρότερη από ότι την παρουσιάζουμε. Η καθημερινή σχεδόν μάχη να κυλήσουν όλα ομαλά στον Αρχάγγελο έγινε κουραστική γεγονός που βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.

Η απώλεια του Ντε Βινσέτι απέδειξε περίτρανα ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός.

Το αν και πως μπορούν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να βγει η χρονιά είναι κάτι που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν. Πάντως ούτε καν για αυτό φαίνεται να έχουν διάθεση ορισμένοι έστω και αν ξέρουν ότι η απώλεια του πρωταθλήματος θα φέρει τσουνάμι που θα παρασύρει πολλούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!