Οφείλει εξηγήσεις

Μπορεί ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης να θεωρείται ένας εγνωσμένης αξίας νομικός και άριστος γνώστης της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης αλλά οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις για τον τρόπο που αποφάσισε να χειριστεί την παραπομπή της Ομόνοιας για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με την Αλκή.

Το θέμα είναι απλό και δεν θα μακρηγορήσουμε ….

Το ποδοσφαιρικό παράρτημα παραπέμφθηκε με το κατηγορητήριο να αναφέρει στο σημείο (δ) για πρόκληση επεισοδίων από παράγοντες της ομάδας στον χώρο της φυσούνας μετά το τέλος του αγώνα και κατά παράβαση των άρθρων 4 (κβ) και 10 (2) (ιζ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.

Οι Πειθαρχικοί Κανονισμοί της ΚΟΠ αναφέρουν τα ακόλουθα:

(ιζ) Σε περίπτωση που οποιαδήποτε μερίδα οπαδών, οποιασδήποτε ομάδας και ή μέλος ή μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και ή οποιοσδήποτε υπάλληλος σωματείου χειροδικήσει ή ασκήσει βία κατά διαιτητών εντός σταδίου και σαν αποτέλεσμα τραυματίσει διαιτητή, τότε το Σωματείο που το εν λόγω άτομο εκπροσωπούν παραπέμπεται στην Δικαστική για τιμωρία.

Η τιμωρία θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά αφαίρεση τριών βαθμών την πρώτη φορά, πλέον πρόστιμο και οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη των πιο πάνω τιμωρία.

Επειδή οι χόχοι την έβγαλαν καθαρή με πρόστιμο ο αθλητικός δικαστής οφείλει εξηγήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X