Οφείλουν να διορθώσουν τα κακώς έχοντα

Γίνεται η ομάδα που σάρωσε τα πάντα την τελευταία διετία όσον αφορά τους εγχώριους τίτλους και με συμμετοχή σε champions league και Europa να βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου η αγωνιστική και οικονομική της κατάσταση να κρίνεται ως ανησυχητική;

Η δίκη μας απάντηση στο ερώτημα είναι οτι γίνεται.

Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει λέει ο σχετικός ύμνος αλλά η διοίκηση Πετρίδη οφείλει να εντοπίσει τους βαθύτερα αίτια της προβληματικής κατάστασης. Οφείλει σε πρωτη φάση να αναγνωρίσει οτι πράγματι υπάρχει πρόβλημα και να μην το κρύβει πισω από τις αγωνιστικές επιτυχίες αφού διογκώνεται σε βαθμό που σύντομα μπορεί να εξελιχθεί σε μη διαχειρίσιμο.

Τις τελευταίες μέρες διαρρέει οτι μεσα από τις συνεχόμενες συνεδρίες της διοίκησης έχουν εντοπιστεί οι προβληματικές περιοχές καθώς και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά και παράλληλα γίνεται κάλεσμα ετσι ώστε ο κόσμος να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η αισιοδοξία και η πίστη θα επανέλθουν και θα παραμείνουν οταν ο κόσμος δει οτι πράγματι οι υπεύθυνοι κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις σε ολα τα επίπεδα. Ο τρόπος για παράδειγμα που λειτούργησε το όλο κεφάλαιο ενίσχυσης κρίνεται ως προβληματικός γεγονός που αφήνει εκτεθειμένους τους πάντες. Ο Πασιενσια πλήρωσε τη νύμφη αλλά θα πρεπει να βρεθεί άμεσα ο τρόπος που στην επικείμενη μεταγραφική ο ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει καλυτερα.

Τεράστιο θέμα υπάρχει και με τις αμοιβές των πάντων. Στο μισθολόγιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ υπάρχουν άτομα που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν τις αμοιβές τους. Όσοι γνωρίζουν τα μεγέθη κάνουν λόγο για ωρολογιακή βόμβα η οποία αν δεν απενεργοποιηθεί μεθοδικά αλλά και με άμεσες κινήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!