Οι αδυναμίες και η ανησυχία

Η επόμενη μέρα της απώλεια βαθμών από την Καρμιώτισσα βρίσκει τους αρμόδιους σε φάση ανασύνταξης αφού έστω και με τρόπο αναγνωρίζουν ότι η ομάδα έχει χτυπητές αδυναμίες. Αναγνωρίζουν επίσης ότι ο αγώνας που ακολουθεί με με την Τζιλάνι είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμος και μιας επιλογής.

Ο Πετεβίνος σχολίασε σήμερα τα θέματα μας…

«Αφήνει 2-3 γεγονότα. Απωλέσαμε δύο βαθμούς στην έδρα μας από μια ομάδα που ήρθε από την β΄ κατηγορία και υπογραμμίζω λέγοντας τα αυτό είναι ένα στοιχείο που μας συνοδεύει από πέρσι, ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Όχι πως υποτιμήσαμε αλλά βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες είναι διαβασμένες, παίζουν ποδόσφαιρο και μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ είναι πιο εύκολο να την διαβάσεις μέσα από τα φιλικά και ειδικά ένας προπονητής όπως τον Χρύση που έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την ιστορία του ΑΠΟΕΛ και παρακολουθεί την ομάδα. Η Καρμιώτισσα εκμεταλλεύτηκε πλήρως όλες τις αδυναμίες μας και σε συνδυασμό με την ατυχία μας στην φάση με το δοκάρι του Μούσα και την μη ψυχραιμία σε άλλες φάσεις. Δεν κάναμε δύο τα γκολ της διαφοράς και αποδείχθηκε ότι η Καρμιώτισσα το πάλεψε. Το απέδειξαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και είναι ένα πάθημα από το οποίο μάθαμε αρκετά. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που για να γίνει έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι πρεμιέρα. Όλες οι ομάδες είναι σε επίπεδο που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ιδανικό αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Το ότι δεν καταφέραμε να νικήσουμε την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ είναι γεγονός αλλά δεν είναι στοιχείο το οποίο δεν μπορεί να μην διορθωθεί. Αυτό που δεν διορθώνεται είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι που έρχεται. Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι που έρχεται».

Υπάρχει ανησυχία για το παιχνίδι με την Τζιλάνι; «Μας ανησυχεί το γεγονός μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι. Βάζουμε τον σταυρό μας να μπούμε στο γήπεδο και να σφυρίξει ο διαιτητής. Τέσσερα ματς επηρεάστηκαν από κρούσματα. Έχουμε δικά μας πρωτόκολλα και ένα από αυτά είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο».

Πότε θα παίζετε στην Ευρώπη; «Αν το αποψινό παιχνίδι γίνει κανονικά θα ξέρουμε. Σήμερα θα ξέρουμε αν θα έχει δύο παιχνίδι στο Κόσσοβο. Θα περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει το ματς της Πρίστινα. Αν προκριθεί δικαιούται να παίξει Πέμπτη και η Τζιλάνι θα παίξει Τρίτη αν προκριθούν και οι δύο. Η UEFA μας διεμήνυσε ότι θα προσπαθήσει να πάρει το ματς την Τετάρτη αλλά θα πρέπει να βρει λύση και με τις προπονήσεις των ομάδων που θα παίξουν Πέμπτη αν προκριθεί η Πρίστινα».

Για την ενίσχυση. Ήρθαν στην Κύπρο δύο ποδοσφαιριστές: «Κάθε Παρασκευή γίνονται οι εγγραφές και πρέπει να προκύψει συμφωνία πρώτα, να είναι καλά τα ιατρικά. Είναι τα πιο σημαντικά αυτά για να καθοριστεί σαν επίσημη μια σχέση ανάμεσα σε δύο πλευρές. Είναι εδώ και κάποιες μέρες στην Κύπρο και οι δύο. Έχουμε και τα θέματα με τον περιορισμό και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξουμε. Πρώτα να έρθει συμφωνία και αν όλα είναι καλά θα είναι μαζί με τον Ντογκαλά επιπλέον επιλογές. Θα έχουμε και τον Κλωναρίδη για το επόμενο παιχνίδι. Από κει και πέρα, μίλησε και ο πρόεδρος και ο προπονητής και είπαν ότι δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο αλλά είμαστε σε ένα χρονικό σημείο που τα πάντα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις».

Ο Ντογκαλά και Κλωναρίδης θα είναι στην αποστολή; «Δεν είναι το ίδιο έτοιμοι. Ο Κλωναρίδης ήταν μέλος της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ ενώ ο Ντογκαλά όχι. Αν μπορεί να βοηθήσει σε κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορώ να ξέρω πόσο θα είναι αυτό».

Στο παιχνίδια είχε 2.401 εισιτήρια. Πόσα διαρκείας διέθεσε το ΑΠΟΕΛ; «2.700. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τον καιρό των 8.500 διαρκείας η παρουσία του κόσμου ήταν το 54%. Το θέμα είναι η πραγματική παρουσία του κόσμου. Ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη του γιατί το προϊόν γίνεται κακό και το είπα με το θέμα με τα στάδια».

Ποιος είναι ο στόχος στα διαρκείας για το ΑΠΟΕΛ; «Δεν υπάρχει στόχος. Εδώ βάζουμε τον σταυρό μας να αρχίσει το παιχνίδι με την Τζιλάνι. Στην φάση που ζούμε δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις αυτής της χρονιάς με άλλες. Από την πλευρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γίνουμε μια πειστική ομάδα, να γίνουμε πόλςο έλξης, να γίνουμε μια ομάδα καλή, ποιοτική, θεματική για να αντικρούσουμε κάποιες δικαιολογίες κάποιων να έρθουν στο γήπεδο».

Για το περιστατικό με φίλο του ΑΠΟΕΛ και τον Χρύση Μιχαήλ: «Έχει έρθει σε γνώση το συμβάν με έναν οπαδό του ΑΠΟΕΛ που έβριζε χυδαία τον Χρύση Μιχαήλ. Εμείς καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές και αυτό που θα κάνουμε είναι να ερευνήσουμε το συμβάν. Ο σεβασμός προς την ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι πράγμα αδιαπραγμάτευτο. Ο Χρύσης Μιχαήλ αν είναι αυτή την στιγμή προπονητής μιας ομάδας αντιπάλου του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί μέλος της χρυσής ιστορίας του ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X