Οι αλλαγές που θα φέρουν σκορ πρόκρισης

Έχοντας ως σοβαρό δείγμα γραφής τον πρώτο αγώνα ο Μπαλταζάρ και οι παίκτες γνωρίζουν πλέον από πρώτο χέρι τι εστί Χαποελ Μπερ Σεβα και την Πέμπτη καλούνται να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Η ομάδα μας δεν είναι το αφεντικό ούτε και μπορεί να επαναπαυτεί στο 2-2 θεωρώντας ότι κουτσά στραβά θα περάσει. Η ευκολία με την οποία δεχόμαστε γκολ σχεδόν σε κάθε αγώνα

είναι ο βασικότερος λόγος που πρέπει να παραμείνουν όλοι στην πρίζα.

Ο προπονητής από την πλευρά του καλείται να παρατάξει μια εντεκάδα που θα λειτουργήσει όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικά. Κάποιες επιλογές του στον πρώτο αγώνα δεν βγήκαν και είναι για αυτό που θα υπάρξουν αλλαγές.

Η επιβεβλημένη αλλαγή που πρέπει να θεωρείται και δεδομένη είναι η επιστροφή του Ιωάννου στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Καζού επιβεβαίωσε και στο Ισραήλ ότι ακόμα δεν μπορεί να θεωρείται επιλογή για βασικός.

Ο Ζαχίντ είναι η άλλη περίπτωση παίκτη τον οποίο ο Μπαλταζάρ πρέπει να αξιοποιήσει καλύτερα. Η απουσία του Ντελατόρε ανοίγει το δρόμο για επιστροφή του Νορβηγού στο αρχικό σχήμα, αφού ο Γκέντσογλου έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Τέλος η μεγαλύτερη και ίσως πιο δύσκολη απόφαση σχετίζεται με το αν θα δοθεί ακόμα μια ευκαιρία στον Βάντερμαν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!