Οι ανατρεπτικές κινήσεις του Ούγγρου

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η παρουσία του Μπάλογκ στον αγώνα με τον Απόλλωνα αφού αν και ολιγόλεπτη έδωσε τροφή στους οπαδούς μας και όχι μόνο. Ο νεαρούς Ούγγρος επιθετικός αγωνίστηκε για περισσότερα από 20 λεπτά αντικαθιστώντας τον Νατέλ.

Ήταν ένα χρονικό διάστημα όπου ο Μπάλογκ είχε τέτοια παρουσία που έβαλε σε σκέψεις όσους μέχρι τότε θεωρούσαν ότι ήρθε και θα φύγει από τον ΑΠΟΕΛ περνώντας απαρατήρητος.

Μερικές κινήσεις του όμως ήταν αρκετές για να μας ταρακουνήσουν. Από τον Μπάλογκ ξεκίνησε η φάση του γκολ του Νσούε με τον Ούγγρο να κάνει μια ωραία κίνηση με την πλάτη στο τέρμα και να τροφοδοτεί τον Τάμαρι.

Όπως και σε ένα φιλικό το καλοκαίρι έτσι και με τον Απόλλωνα έδειξε ότι παρά το ύψος του είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας, ακόμα και εκτός περιοχής. Αυτό του επέτρεψε να δημιουργήσει ακόμα δυο πολύ αξιόλογες φάσεις.

Είναι για αυτούς τους λόγους που ο Τραμεντσάνι έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε, οπότε η παρουσία του Μπάλογκ στέλνει το μήνυμα ότι μάλλον θα αρχίσουμε να τον βλέπουμε συχνότερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X