Οι δυο διαφορετικές περιπτώσεις

Συνεχίζονται οι πολύ προσεκτικές αναφορές όσον αφορά το μέλλον του Μοράις στον ΑΠΟΕΛ μέσω των οποίων όμως γίνεται αντιληπτό ότι τόσο η διοίκηση όσο και οι Ιταλοί δεν είναι θετικοί για παραμονή του αρχηγού. Μετά τις προ ημερών τοποθετήσεις του προέδρου ακολούθησαν σήμερα αυτές του εκπροσώπου τύπου.

Ο Πετεβίνος χαρακτήρισε διαφορετικές τις περιπτώσεις Μοράις και Καρλάο διευκρινίζοντας πως ο Βραζιλιάνος είναι στη λίστα του Τέτι για παραμονή.

Οι σχετικές δηλώσεις που έγιναν στο Super Sport FM:

«Είναι δυο διαφορετικές περιπτώσεις ο Μοράις με τον Καρλάο. Θα συζητήσουν με τον Μοράις και θα δούμε. Και ο Καρλάο μας ενδιαφέρει. Είναι στην λίστα του κ. Τέτι για να τον διατηρήσουμε στο ρόστερ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τις μαζεμένες βραβεύσεις ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ στην γιορτή του ΠΑΣΠ;
«Οι ψηφοφορία έγινε από τους αντίπαλους προπονητές και αρχηγούς και είναι σημαντικό που είχαμε τρεις εκπροσώπους στην καλύτερη 11άδα. Ο ένας αναδείχτηκε σαν ο κορυφαίος Κύπριος ποδοσφαιριστής και αυτό είναι μεγάλη τιμή για τον Νικόλα Ιωάννου. Μια επιλογή του καλοκαιριού και αφορά νεαρό ποδοσφαιριστή αναδείχτηκε καλύτερος ξένος και καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος. Ήταν ιδιαίτερη βραδιά για τον Τάμαρι γιατί μάζεψε πολλά βραβεία. Όλα αυτά τον οδήγησαν σε άλλο επίπεδο. Αυτές οι βραβεύσεις είναι οι καρποί τις επιτυχίας, δεν είναι η επιτυχία. Τώρα τα αφήνουμε αυτά και κοιτάζουμε τις υποχρεώσεις που ακολουθούν».

Ο Τάμαρι είπε ότι ήταν ένα λαχείο γι’ αυτόν το ΑΠΟΕΛ,. Ήταν και για το ΑΠΟΕΛ λαχείο ο Ιορδανός;
«Κι’ εμάς μπορεί να ήταν το λαχείο μας από την άποψη του ρίσκου καθώς δώσαμε περίπου μισό εκατομμύριο για να τον αγοράσουμε. Κάποιες φορές θα πετύχουν αυτές οι κινήσεις και κάποιες φορές θα αποτύχουν. Πολλές ομάδες επενδύουν σε ποδοσφαιριστές αλλά κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη που θα έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Έχουμε και το παράδειγμα του Σάλαι, το παράδειγμα του Πιέρου, ακόμα και ο Ζαχίντ είναι περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει μεταπωλητική αξία. Είναι ένα κεφάλαιο που μας ενδιαφέρει αυτό. Και ο Λούκας Σόουζα έκανε μια εξαιρετική σεζόν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν μπει σε καλούπια μπορεί να δώσει περισσότερα. Προηγουμένως έτρεχε περισσότερο χωρίς περιεχόμενο. Έχει μετουσιώσει πλέον τα στατιστικά του, είναι ανεξάντλητες οι αντοχές του και απέκτησε και την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό, δύο στοιχεία που του έλειπαν στο ξεκίνημα της σεζόν».

Υπάρχει καμιά εξέλιξη στα θέματα προγραμματισμού;
«Δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να γίνουν ίσως και εντός της ημέρας καθοριστικά ραντεβού για τον Νατέλ…
«Το θέμα Νατέλ και το θέμα Καζού τρέχουν εδώ και εβδομάδες. Το πότε θα προκύψει εξέλιξη δεν μπορώ να το προσδιορίσω».

Για την προετοιμασία…
«Χοντρά, χοντρά έκλεισαν κάποια πράγματα. Αναμένεται να αρχίσουμε προετοιμασία 20-21 Ιουνίου, να πάει εξωτερικό η ομάδα περίπου 24 Ιουνίου και να επιστρέψει 11-12 Ιουλίου. Θέλαμε να αλλάξουμε κάποιες ημερομηνίες και υπήρχε θέμα διαθεσιμότητες, σκεφτήκαμε να πάμε σε δυο προπονητικά κέντρα και στην συνέχει αήρθε ένα νέο προπονητικό κέντρο και υπήρχε η σκέψη να αλλάξουν όλα».

Με τους Μερκή και Αλωνεύτη υπάρχει κάποια εξέλιξη; ο πρόεδρος είπε ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα…
«Για να μην υπάρχει ανακοίνωση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη όσον αφορά τις υπογραφές. Έτσι και αλλιώς δεν θα ανακοινώσουμε οτιδήποτε πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Προτεραιότητα υπάρχει σε άλλα πράγματα όπως τα δυο παιχνίδια που μας έχουν απομείνει».

Επιβεβαιώνεις τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι υπάρχει μια διαφορά με τον Βάτερμαν στο θέμα προσέγγισης της συνεργασίας των δυο πλευρών;
«Λογικό είναι να υπάρχουν διαφορές με όλους τους ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα άλλο τι θέλει ο Νεκτάριος από το ΑΠΟΕΛ και άλλο τι θέλει το ΑΠΟΕΛ από τον Νεκτάριο. Με κάποιους τα βρίσκεις πιο νωρίς και με κάποιους πιο αργά. Να μην εστιαζόμαστε στην πορεία αλλά στο αποτέλεσμα».

Τι να περιμένουμε αύριο στην φιέστα;
«Πρώτα να νικήσει η ομάδα για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας αφήσει χαμογελαστούς. Από κει και πέρα όπως είπαμε ξανά, δεν θα στηθεί καμιά εξέδρα, θα ντυθεί ο αγωνιστικός χώρος με έναν όμορφο τρόπο. Θα έχουμε και τα έξι προηγούμενα συνεχόμενα τρόπαια και θα περιμένουμε να δούμε αν θα πάρει το πρωτάθλημα και η ομάδα μας U17 για να γίνει και αυτή η απονομή όπως θα γίνει και στην ομάδα U19. Μετά θα γίνει η είσοδος των πρωταθλητών. Θα βγουν ένας, ένας οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Είναι η στιγμή που μαζί με τον εξώστη κρατάνε οι ποδοσφαιριστές και παίρνουν δύναμη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X