Οι επικίνδυνες της εξάδας

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τον τρόπο να ξεπερνά κάθε χρόνο τα όρια του και το ζητούμενο είναι συμβεί το ίδιο και φέτος που είναι μια ακόμα πιο ιδιαίτερη χρονιά. Ο Πετεβίνος έκανε σήμερα την επισήμανση ότι το έβδομο συνεχόμενο είναι τόσο κοντά, όσο και μακριά.

Ιδιαίτερη προσοχή χρίζει και η παρατήρηση ότι οι πιο επικίνδυνες ομάδες της εξάδας είναι η Ομόνοια και η Νέα Σαλαμίνα…

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και υπάρχουν ακόμα πέντε βήματα. Αν έχουμε σταθερότητα και πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε, θα πάρουμε τη νίκη Το ιδανικό είναι να έχουμε πέντε νίκες. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα. Αν κάποιος κοιτάξει τη βαθμολογία, το ΑΠΟΕΛ είναι αήττητο στα πλέι οφ, έχει τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες της 6άδας.

Μπορεί να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό μας αφού υπάρχουν ψηλές απαιτήσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το που βαδίζει η ομάδα.

Θα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, θέλουμε να την κερδίσουμε και να δούμε τις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Το ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει τα πάντα για το μέγεθος Κυπριακής ομάδας. Έχει ξεπεράσει τα όρια του. Η διαχείριση αυτών των επιτυχιών δεν είναι καθόλου εύκολη. Επίσης δεν είναι εύκολη η διαχείριση μιας αποτυχίας μετά από τόσες επιτυχίες. Το ΑΠΟΕΛ είναι η πρώτη ομάδα που πληρώνει κάποια συμβάντα.

Γίνεται λόγος για το θέμα των τραυματισμών του Απόλλωνα. Να θυμίσω ότι πέρσι τον Δεκέμβρη είχαμε 6 χειρουργεία. Δεν είναι καθόλου εύκολος ο τρόπος για να καλύψεις όλες αυτές τις απουσίες. Μιλήσαμε για την ΑΕΚ σε ένα διάστημα που δεν είχε καλά αποτελέσματα και είπαμε ότι αυτό που συμβαίνει είναι δύσκολο,  αφού δεν είναι εύκολο να ισορροπείς σε Κύπρο και Ευρώπη, ειδικά όταν δεν είσαι συνηθισμένος να το κάνεις. Υπάρχει μια ισορροπία που πρέπει να τη μάθεις και να τη διατηρείς, για να προχωράς μπροστά. Το ΑΠΟΕΛ βρήκε τον τρόπο. Κάθε χρονιά, είναι διαφορετική, είναι ιδιαίτερη. Κυνηγάμε κάτι μεγάλο αλλά είναι μακριά.

Οι επικίνδυνες ομάδες της 6άδας είναι η Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια, επειδή δεν μπορείς να προσδιορίσεις τα κίνητρα τους. Είναι δύο ομάδες που δεν τις κερδίσαμε με δική μας ευθύνη».

Για τα αγωνιστικά…

«Οι Γκέντσογλου και Ντε Βινσέντι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή, για λόγους ετοιμότητας. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε οτιδήποτε και ελπίζω να τους έχουμε από το επόμενο παιχνίδι.

Ο Τάμαρι δέχτηκε κλωτσιά στο δίτερμα, νιώθει λίγο πόνο. Πάντα πρέπει να περιμένεις 24 ώρες για να δεις τι θα προκύψει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!