Οι galacticos, η συνάντηση και το κλίμα

Μετρμάμε αντίστροφα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα το οποίο θα είναι πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη φορά. Ο Κίρζης συνεχίζει την τακτική των δανεικών και η διοίκηση Πετρίδη δείχνει ότι δεν θα αφήνει οτιδήποτε ασχολίαστο. Ο Πετεβίνος έκανε σήμερα σχετικές δηλώσεις όπως επίσης και για το θέμα της δημοσιογραφικής διάσκεψης που ανακοινώθηκε αλλά δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την πρεμιέρα με τον Ερμή: «Τον περιμένουμε τον αγώνα με ανυπομονησία, είναι άσχημο να υπάρχει διακοπή μετά από μια αποτυχία. Είναι ωφέλιμο να μπορείς να παίξεις άμεσα για να αποδείξεις κάποια πράγματα. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χρόνο στους παίκτες μας να καθαρίσει το μυαλό τους και είχαμε χρόνο να δουλέψουμε σε διάφορους τομείς. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο φέτος που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να εμφανίσουμε σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητα και στοχοπροσήλωση για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα να κατακτήσουμε το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα».

Για την αρνητική προϊστορία σε αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ όταν υπάρχει διακοπή:«Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Είναι μια εντελώς νέα ομάδα ο Ερμής, δεν μπορούμε να τον αξιολογήσουμε. Ο Ερμής δεν ήταν καλός στην πρεμιέρα, αλλά στο δεύτερο ματς παρουσίασε μεγάλη βελτίωση. Αυτό σημαίνει ότι ήθελε χρόνο και ότι θα είναι πιο βελτιωμένος απέναντι στην δική μας ομάδα. Ο Ερμής είναι μια ομάδα που έχει δείξει αρετές».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Είναι το θέμα με τον Καζού, έκανε φουλ ατομικό πρόγραμμα χθες με υψηλές εντάσεις. Μένουν ακόμη δυο προπονήσεις και δεν ξέρω αν έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει την αναμέτρηση. Αν με ρωτάς συγκεκριμένα για τα δυο παιδιά Ρομό και Νσούε πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάστασή τους, αλλά έχει δυο μέρες που είναι σε αδράνεια, παρότι έπαιξαν με την Εθνική τους».

Για την ποιότητα και το γεμάτο ρόστερ: «Αυτός είναι ο στόχος και όλα ακόμα είναι στην θεωρία. Πρέπει να αποδειχτεί και στην πράξη. Θυμάστε τους galacticos της Ρεάλ; Αν έπαιζαν αυτοί δεν θα υπήρχε ομάδα να τους νικήσει. Δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα. Παίζει η ποιότητα, η ανάλυση του αντιπάλου, η δουλειά στις προπονήσεις. Αυτό που κάνεις εσύ ως ομάδα είναι να έχει επιλογές για τον προπονητή».

Για την ανακοίνωση για τον Ζάντερ: «Αν αμφισβητείται η ανακοίνωσή μας εμείς λέμε αυτά που ακούσαμε από τους ίδιους τους εκπροσώπους τους. Δεν ξέρουμε τι γράφουν τα συμβόλαια πάνω και δεν είναι δουλειά μας. Αλλά δεν ήταν κάτι που το ακούσαμε πρώτη φορά διότι και πέρσι έγινε το ίδιο πράγμα και το είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας. Αξίζει να διερωτηθεί κανείς γιατί συμβαίνει. Αυτοί τα είπαν! Είπαν μάλιστα χθες και ως παράδειγμα τον Κοδίνας. Είπαμε εμείς ότι δεν μπορεί να παίξει εναντίον μας ο παίκτης; Όχι! Ακούσατε ποτέ τον ΑΠΟΕΛ να κάνει αυτό το πράμα; Όχι! Διότι απαγορεύεται αυτό το πράμα! Δεν υφίσταται αυτό το πράμα! Αν κάποιος παίκτης έχει δεχτεί τέτοιον όρο σε συμβόλαιο να ξέρει ότι αυτό δεν ισχύει. Πήγε ο Ζάντερ ως άνεργος στην Πάφο πριν τις 31 Αυγούστου, είπαν μετά. Όμως διαβάσαμε την επίσημη ανακοίνωση του Απόλλωνα και γράφει: Παραχωρείται στην Πάφο ο Ζάντερ».

Αν δυναμιτίζει το κλίμα αυτό το θέμα: «Όταν υπάρχει ένα θέμα που θεωρούμε ότι αφορά όλες τις ομάδες δεν πρέπει να το αναφέρουμε; Επειδή έχουμε το θάρρος να το πούμε ξεκάθαρα δυναμιτίζουμε το κλίμα;»

Για το κεφάλαιο των επενδυτών: «Είχαμε εκδώσει μια ανακοίνωση για τις ενέργειες που θα προχωρούσαμε. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι θα γίνει αυτή η συνάντηση που είπαμε παρότι παρήλθαν οι δυο εβδομάδες που είπαμε. Σκοπός είναι να παρουσιάσουμε και θα είναι μια εξαγγελία γεγονότων και δεδομένων σ’ αυτή τη συνάντηση. Υπάρχουν κάποια θέματα που είναι χρονοβόρα και για αυτό καθυστερεί μερικές μέρες αυτή η συνάντηση».

Για την μείωση του κόσμου από την κάρτα φιλάθλου: «Δεν είμαστε έτοιμοι και δεν θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι καθοδική η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα καθώς έχει αναπτυχθεί η κουλτούρα της καφετέριας. Η υποχρεωτική εφαρμογή της κάρτας ήρθε την χειρότερη συγκυριακά περίοδο. Ήταν ένα νέο χτύπημα. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποσό χρόνο θα χρειαστούμε για να αλλάξει αυτή η μείωση. Είμαστε όλοι σε στάση αναμονής και αξιολογούμε τα δεδομένα αγωνιστική με αγωνιστική. Τα δείγματα είναι εντελώς αρνητικά μέχρι τώρα. Θα έλεγα καταθλιπτικά. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως γιατί γίνονται κάποιες σκέψεις από πολλά Σωματεία».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!