Οι ισορροπίες μεταξύ άβγαλτων και φτασμένων

Η ομάδα μας αναζητεί σχεδόν μετά μανίας νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον τελευταίο ένα χρόνο έχει εντάξει στο ρόστερ του αρκετούς, κάποιοι εκ των οποίων έχουν εξαιρετικές προοπτικές αλλά και αξία μεταπώλησης. Η περίπτωση του Σάλαι είναι η πιο χαρακτηριστική αλλά αυτό που πρέπει να αναδείξουμε ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδους είναι μια άλλη πτυχή.

Με τον Καρλάο να βρίσκεται πιο κοντά στην αποχώρηση παρά στην παραμονή, τον Μοράις να βρίσκεται κοντά στο τέλος, ο ΑΠΟΕΛ έχει τρομερή ανάγκη από παίκτες με ηγετικές ικανότητες.

Αναφερόμαστε σε παίκτες που ξέρουν και μπορούν να αντέξουν την πίεση που έχει μια ομάδα η οποία πρέπει κάθε χρόνο όχι απλά να πρωταγωνιστεί αλλά να κατακτά το πρωτάθλημα.

Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ κάθε μεταγραφική περίοδο έχουν αλλοιώσει σε σημαντικό βαθμό το προφίλ και την ποιότητα της ομάδας και όποιος δεν μπορεί να το δει αυτό εθελοτυφλεί. Κάθε χρόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος γίνεται και πιο δύσκολη, όχι μόνο λόγο τραυματισμών αλλά και γιατί δεν υπάρχουν στο ρόστερ παίκτες επιπέδου Κόντη, Πουρσαϊτίδη, Μαντούκα, Αλμείδα, Καβενάκγι.

Οι πρώτες δυο μεταγραφικές προσθήκες του ΑΠΟΕΛ θα είναι δυο νεαροί Βραζιλιάνοι. Ο Νατέλ (21 χρονών) και ο Καζού (23 χρονών) έρχονται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να κυνηγήσουν το όνειρο τους.

Ειναι καλοδεχούμενοι αλλά οι ισορροπίες μεταξύ άβγαλτων ταλαντούχων νεαρών και φτασμένων ηγετών που ξέρουν πως να λειτουργήσουν όταν η μπάλα είναι 100 κιλά πρέπει να διασφαλιστεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X