Οι λόγοι που δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε

Ο Τέτι μιλά σπάνια και το έπραξε με αφορμή το 0-0 σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης. Αυτό που κρατάμε είναι η τοποθέτηση του σχετικά με τον Τάμαρι και το ότι δεν χρειάζεται να τον πουλήσουμε.

Με την ομάδα μας να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της σε ομίλους έχει αποφευχθεί το ενδεχόμενο χρεοκοπίας και το plan b που προέβλεπε την άμεση πώληση του Τάμαρι.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ έχει την πολυτέλεια να πει όχι σε προτάσεις ιδιαίτερα αν αυτές δεν είναι δελεαστικές τόσο για την ομάδα όσο και για τον Ιορδανό. Ο Τάμαρι γνωρίζει ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, ιδιαίτερα αν αυτό αφορά ομάδα ή και πρωτάθλημα ανώτερου επιπέδου.

Το γνωρίζουν εξάλλου και οι σοβαροί σύλλογοι στην Ευρώπη αφού πέραν του τρομερού ταλέντου βλέπουν έναν παίκτη που δεν έχει τη βασική ποδοσφαιρική ωριμότητα.

Αυτό επιβεβαιώθηκε τόσο στους αγώνες με την Καραμπάκ όσο και με τον Άγιαξ.

Φυσικά όπως έχουμε δει σε πάρα πολλές περιπτώσεις τα κριτήρια με τα οποία γίνονται κάποιες μεταγραφές ανά το παγκόσμιο έχουν πολύπλευρες πτυχές, οπότε δεν μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα πόσα θα πουληθεί και πότε ο συγκεκριμένος παίκτης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!