Οι μεταγραφές και το 8ο συνεχόμενο

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον Χατζηλούκα αλλά και τους διαφόρους μάνατζερ που προτείνουν καθημερινά παίκτες επιχειρεί για ακόμα μια φορά να διορθώσει ότι διορθώνεται. Αναφερόμαστε στην ανάγκη να κλείσουν τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ και οι οποίες αποτυπώνονται στην μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας μας.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η προσπάθεια κατάκτησης του όγδοου συνεχόμενου πρωταθλήματος περνά μέσα από την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε τρεις τουλάχιστον προσθήκες οι οποίες πρέπει να αποδειχτούν ποιοτικές και καθοριστικές στην προσπάθεια να ανταποκριθεί η ομάδα τη διμηνία που ακολουθεί.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα τρομάζει οπότε θα δοκιμαστούν οι αντοχές και ικανότητες όλων. Επειδή ορισμένοι από τους υφιστάμενους δείχνουν να μην θέλουν ή και να μπορούν, έχουμε ανάγκη από τους νέους να κάνουν τη διαφορά.

Οι αποδεσμεύσεις τον Μπέζιακ και Γκέντσογλου είναι μονόδρομος ενώ γενναίες αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν και για τον Ζοαζίνιο έστω και αν έχει συμβόλαιο και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!