Οι πιο δύσκολές εξετάσεις

Η ομάδα μας θα βρεθεί απόψε σε μια κατάσταση όπου το αποτέλεσμα του αγώνα δεν θα εξαρτηθεί από τη δική της απόδοση. Όσο περίεργο και αν είναι αυτό για το ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός αφού η Σεβίλλη είναι ανώτερη από κάθε άποψη και στην έδρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης.

Όταν είναι Θρύλος όμως μπορείς, οπότε οι παίκτες θα επιχειρήσουν την υπέρβαση που θα τους οδηγήσει σε βαθμολογικό κέρδος.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν πολλά και διάφορα σε όλες τις πτυχές. Αγωνιστική πειθαρχία, ατομική απόδοση, αποτελεσματικότητα, δημιουργική άμυνα και σίγουρα τύχη.

Ο Ντολ λογικά θα προτιμήσει ένα πλάνο με αμυντικούς προσανατολισμούς σε μια προσπάθεια να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Μπέλετς. Το κατά πόσο θα χωρέσουν στο ίδιο σχήμα τρεις κεντρικοί αμυντικοί είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες.

Ο Τάμαρι που δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό θα έχει και στο Σάντσεθ Πιθχουάν την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να συνδυάσει την ομαδικότητα με τις ατομικές του επελάσεις καλύτερα αλλά και να έχει καθαρό μυαλό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!