Οι προτροπές του Ντολ

Ο προπονητής μας έχει έτοιμο το πλάνο αλλά όπως ήταν φυσιολογικό δεν θέλησε να το αποκαλύψει στους αθλητικογράφους. Ο Ντολ είπε ότι οι παίκτες έχουμε προετοιμαστεί πνευματικά και πως θα πρέπει να είναι εξαιρετικοί τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Το νιώθεις αυτό όταν μιλήσεις με τους ποδοσφαιριστές. Δεν είμαστε το φαβορί αλλά έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να περάσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όλοι χαρούμενοι όμως που θα παίξουμε. Προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι. Θα είναι εκπληκτική ατμόσφαιρα εδώ αύριο”

“Είναι σημαντικό οι παίκτες να το πιστέψουν και να κάνουν τα πάντα. Πρέπει να πιστέψουν στην ομαδική δουλειά και την ποιότητα. Θα πρέπει να παλέψουμε όπως το παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Μιλήσαμε για τακτικές. Είναι προετοιμασμένοι οι παίκτες μου πνευματικά”

Πως αντιλαμβάνεται την δήλωση του προπονητή του Άγιαξ ότι θα κάνουν τα πάντα:“Δεν περίμενα κάτι άλλο. Ο Άγιαξ είναι εξαιρετική ομάδα, τον σεβόμαστε. Αύριο είναι ένα ματς, σαν τελικός. Θα κάνουμε και μεις τα πάντα στα 90 ή περισσότερα λεπτά. Είναι σημαντικό να αμυνθούμε, να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο. Θα βρούμε τις δικές μας ευκαιρίες. Όταν έχεις πίεση μπορείς να παίξεις πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω στην ομάδα μου και θεωρώ ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό βράδυ”

“Δεν πρέπει να αμυνθούμε καλά μόνο στα πρώτα λεπτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Τα παιχνίδια στο Champions League είναι γρήγορα. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικοί ομαδικά και ατομικά”

Για τα πλάνα του: “Έχω τις σκέψεις μου. Όλοι είναι έτοιμοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στις τελευταίες 24 ώρες είναι καλύτερο να σκέφτομαι τι πρέπει να κάνουμε εμείς όχι ο Άγιαξ”

Ερώτηση για το Τάμαρι – Είναι το αστέρι του ΑΠΟΕΛ και αν έφευγε που θα τον συμβούλευε να πάει:“Είμαι χαρούμενος που είναι εδώ. Πρέπει να προσέχω τι λέω γιατί είναι και ο Πρόεδρος μαζί μας. Είναι σημαντικό γι΄αυτόν να παίζει έτσι παιχνίδια. Έχουμε κι΄άλλους νεαρούς. Μπορεί να μάθει πολλά. Ίσως είναι το κλειδί για αύριο”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!