Οι τρεις σωματοφύλακες

Μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά πλησιάζει στο τέλος και πολύ σύντομα θα ξέρουμε αν θα είναι και πετυχημένη. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος αλλά και του ντάμπλ.

Αν τα καταφέρει θα είναι γιατί συγκεκριμένοι παίκτες μπόρεσαν ίσως και απρόσμενα να κάνουν τη διαφορά. Δυο εξ αυτών είναι οι Τάμαρι και Νατέλ που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα μας όχι για να ηγηθούν αλλά προκείμενου να μπορέσουν σε βάθος χρόνου να βοηθήσουν.

Το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο είναι τέτοιο που ο Τραμετσάνι τους εμπιστεύτηκε και παρά τις δυσκολίες και την κόπωση που έχει επέλθει και στους δύο εξακολουθούν να είναι βαρόμετρο για τον ΑΠΟΕΛ.

Το ίδιο καταλυτική θεωρείται και του τρίτου σωματοφύλακα. Στην περίπτωση του Σόουζα μιλάμε για έναν παίκτη με ποδοσφαιρικές αρετές που τον καθιστούν υπερπολύτιμο στο χώρο του κέντρου αφού μπορεί να τα κάνει όλα.

Και οι τρεις θα είναι βασικοί στον αγώνα με τον Απόλλωνα όπου καλούνται με σωστή ψυχολογία να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στη νίκη που θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!