Όλα ξεκινούν από την άμυνα

Αύριο θα τεθούν αντιμέτωπες δύο από τις καλύτερες αμυντικές γραμμές του πρωταθλήματος. ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν δεχτεί από 7 τέρματα μέχρι στιγμής ενώ η μόνη ομάδα που διαθέτει καλύτερη επίδοση είναι ο Απόλλων με 6. Ασχολούμαστε με αριθμούς γιατί είναι η άμυνα που κερδίζει τίτλους και οι τίτλοι κερδίζονται με νίκες σε καθοριστικούς αγώνες. Ένας τέτοιος είναι και αυτός με την Ανόρθωση ὀπου η ομάδα μας καλείται να λειτουργήσει καλά στο μεσοαμυντικό κομμάτι έτσι ώστε να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.

Η σωστή και καλή αμυντική λειτουργία δεν αφορά μόνο την αμυντική τετράδα ή και τον Βάντερμαν αλλά όλους τους παίκτες. Ακόμα και αυτός που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης θα πρέπει ιδανικά να δώσει βοήθειες πιέζοντας τους μεσοαμυντικούς τους αντιπάλου.

Ο Κετσπάγια είδε την ομάδα μας να μην λειτουργεί καλά σε συγκεκριμένους αγώνες όπως τα προηγούμενα ντέρμπι. Ατομικά λάθη και ολιγωρία στην αλληλοκάλυψη έκαναν την άμυνα μας ευάλωτη με αποτέλεσμα όχι μόνο να δέχεται εύκολα γκολ αλλά και τους αντιπάλους να δημιουργούν ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Αυτά απαγορεύεται να συμβούν και με την Ανόρθωση και προς αυτή την κατεύθυνση στράφηκαν οι προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας τις τελευταίες μέρες και αύριο θα ξέρουμε αν θα υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!