Όλες εργάσιμες για το 5ο συνεχόμενο

Μπορεί οι παίκτες να απολαμβάνουν ήδη το πολυήμερο ρεπό με αφορμή τα Χριστούγεννα αλλά ο Λορένθο και η γνωστή επιτροπή προγραμματισμού δεν έχει τέτοια πολυτέλεια. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εν μέσω ουσιαστικών προσθηκών στο ρόστερ του οι οποίες κρίνονται ως απαραίτητες. Η ομάδα ανταποκρίθηκε σε ικανοποιητικό βαθμό στο πρώτο μισό της χρονιάς στο πρωτάθλημα αλλά η προσθήκη δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστών είναι επιβεβλημένη.

Ο Κρίστιανσεν κατάφερε να «κρύψει» καλά τις αγωνιστικές αδυναμίες και ελλείψεις της ομάδας τους πρώτους τέσσερις μήνες αλλά η απόκτηση δυο παικτών που θα δώσουν άμεσες και ουσιαστικές λύσεις είναι επιβεβλημένη.

Όπως είναι γνωστό ο Κρίστιανσεν έχει ζητήσει την προσθήκη ενός επιθετικού και ενός μέσου ο οποίος ιδανικά θα μπορεί να δώσει λύσεις και αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας. Ο Λορένθο από την πλευρά του έχει καθορίσει ιεραρχήσει λίστα επιλογών και το ζητούμενο είναι να υπάρξει αίσιο τέλος σε κάποια από τις περιπτώσεις που θα θεωρούνται ελκυστικές.

Το γεμάτο αγωνιστικό πρόγραμμα θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων και είναι για αυτό που θα πρέπει οι προσθήκες του Ιανουαρίου να αποδειχτούν το ίδιο καθοριστικές όπως τις αντίστοιχες περσινές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!