Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν…

Ο αποκλεισμός από τη Σούντουβα ανέδειξε όλες τις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ τις οποίες οι αρμόδιοι προσπαθούν και καταφέρνουν τις περισσότερες φορές να κρύβουν κάτω από το χαλί. Η ομάδα σε συνολικό επίπεδο υποτίμησε την πρωταθλήτρια Λιθουανίας και στο τέλος εξευτελίστηκε.

Υπάρχει όμως και η πτυχή της ποιότητας του ρόστερ η οποία κάθε χρόνο αποψιλώνεται έστω και αν οι δαπάνες αυξάνονται. Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης στο ΑΠΟΕΛ.

Το ρόστερ αλλάζει στο μέγιστα δυνατό βαθμό σε κάθε μεταγραφική περίοδο με τη διοίκηση Πετρίδη να δαπανά εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις παικτών. Πρόκειται για δαπάνες που στη τελική μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν και σπατάλες.

Πλέον βρισκόμαστε εν μέσω ενός νέου γύρου ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ. Ο αποκλεισμός δημιουργεί τετελεσμένα στο οικονομικό ενώ από όσα διαρρέουν γίνονται σκέψεις για ουσιαστικές αλλαγές στο ρόστερ. Οι προθέσεις έγιναν ως ένα βαθμό αντιληπτές με τους παίκτες που έχουν εγγραφεί για τους αγώνες με τη Φλόρα Ταλίν.

Η εσπευσμένη εγγραφή του Βούρου αναδεικνύει τις παλινδρομήσεις των φούρπων της διοίκησης ενώ το σιωπηλό πωλητήριο που έχει μπει σε όλους τους παίκτες είναι μια άλλη πτυχή που επηρεάζει τον αγωνιστικό σχεδιασμό.   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!