Ομάδα χωρίς προοπτική

Σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της ομάδας μας και όχι μόνο στέλνουν τα πιο ανησυχητικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Το ρόστερ μας παρουσιάζεται εκ πρώτης αποδυναμωμένο σε σχέση με πέρσι γεγονός που αντανακλά και στην εικόνα που βγάζει η ομάδα στους αγώνες.

Οι πρώτες σαφέστατες ενδείξεις δείχνουν ότι οι προσθήκες που έγιναν δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα είτε λόγω ετοιμότητας είτε και ικανότητας. Η διοίκηση Πετρίδη, συνειδητά μάζεψε καμπόσα παιδαρέλια στην ομάδα τα οποία θεωρητικά παρουσιάζονται από την ίδια ως το παρών και το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται.

Μοιραία το βάρος πέφτει στους παλιούς που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν πλέον. Ούτε καν με υποδιέστερους αντιπάλους. Το κίνητρο του Champions League δεν υπάρχει πλέον γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Ο Μπαλταζάρ που έχει τις δικές του ανεπάρκειες το παλεύει αλλά δεν έχει τις βοήθειες που θα έπρεπε, γεγονός που συνθέτει ένα επικίνδυνο σκηνικό που αναδεικνύει τις παθογένειες του ΑΠΟΕΛ.

Ασφαλώς και η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης αλλά αυτά δεν φαίνεται να είναι τόση που θα οδηγήσει στους ομίλους του Europa League. Και είναι κοινό μυστικό τι θα ακολουθήσει αν μείνουμε εκτός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!